![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Postanowiłem trochę się "zabawić" i zrobiłem kilka myślę ,że dość ciekawych prac. Na razie dwie i jedna której bez zgody modka nie umieszczę i czwarta w trakcie produkcji życzę miłego oglądania
![]() 1.To ja po imprezie na moich dwunastych czy tam trzynastych urodzinach. ![]() 2.Chyba nie trzeba przedstawiać tego pana xD ![]() 3.Prosiłbym aby osoby poniżej szesnastego roku życia nie wchodziły w odnośnik do trzeciej pracy.Dziękuję. 16<
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. Ostatnio edytowany przez Kellerman - 21-10-2007 o 02:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Mi się jakoś to nie podoba... niby fajnie zrobione ale dla mnie takie jakieś po prostu denne i tyle :S
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak.Masz rację. Sporo już było tego typu prac na forum ,dlatego mogą wydawać się denne ;P dzięki za komenta no i dodam jeszcze dwie prace ;P
4.Lekko zaniedbany chomiczek ![]() ![]() 5.Oraz jego przyjaciel z wysypiska oraz mentor piesek "Sweaty" ![]() I to chyba dziś na tyle i prosiłbym aby osoby ,które tu wchodzą skomentowały tą pracę nieważne czy jej się podoba czy nie ,to pomoże mi w tworzeniu następnych ,myślę że lepszych. Hail Photoshop
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. Ostatnio edytowany przez Kellerman - 21-10-2007 o 15:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Trochę to sztucznie wygląda, postaraj się aby było bardziej hmm... nie, przymiotnik "żywie" byłby nie na miejscu. Postaraj się zrobić to bardziej realnie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() nie chodzi mi o to, że było ich już tutaj wiele, chodzi mi o same prace, o ile pierwsza jeszcze do mnie jako tako przemawia, jest cacy o tyle reszta, no po prostu mnie nie interesuje zbytnio, takie po bazgranie fotoszopem po zdjęciach :S mi się to nie podoba
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Popraw na "piesek sweaty".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@.Matrik. Dzięki. Takie małe przeoczenie.
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() hmm szpecenie ludzi...? rozumiem niektorzy chca stworzyc cos mrocznego cos przerazajacego etc. ale zwykle szpecenie i brudzenie? bez sensu wogole mi sie to niepodoba.
ograniczenie do sciemniania? pozatym blizna nie wyglada jak plotek -|-|-|-|-|- te (pionowe w tym wypadku) kreski to sa szwy a u Ciebie szew=bliznie. powiniennes uzyc raczej tam jakis ciemnych sznurkow or sth, jest nawet pare tutoriali gdzies w necie na tego rodzaju zabawe. moglbys wziasc jakis jeden konkretny obrazek i nad nim popracowac dluzej. robienie milionow podobnych rzeczy na podobnym poziomie wcale nie prowadzi do niczego dobrego, bo jak juz nawet dojdziesz do tej wiekszej wprawy to juz bedziesz wypluty z pomyslow. a i biale oczy jakos nie trafiaja do mnie ;s |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mógłbyś mnie skierować do jednego z takich poradników? Bo szukałem na googlach i nie dużo znalazłem ,i właśnie nimi starałem się kierować.
Wszystkie raczej opierały się o burnowanie itd.
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Jeden obrazek z danym efektem może być, ale 4 obrazki robione tym samym sposobem to za wiele. Photoshop poza burn i dodge tolem ma jeszcze filtry, krycie warst, krzywe i całą przemasę różnych opcji, pomijając brushe które można pobrać i dowolnie edytować w naszym ps-ku.
Taka rada, zanim zaczniesz obijać ludziom twarze itd, lepiej zacznij od retuszowania i upiększania, a wprawa przyjdzie z czasem i obijanie mord później też lepiej wychodzi. Najlepiej człowiek uczy się wykonując zlecenia. Na tym forum większych zleceń poza avatarami i sygnaturami nie znajdziesz, ale dobre i to, poza tym jest wiele innych for na których tez mogą być jakieś zamówienia które byłbyś w stanie wykonać. pzdr. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo przyjąłem sobie to do siebie co powiedziałeś MKM .Także prosiłbym was o jakieś zlecenia.
I zrobiłem coś z innej beczki tak dla treningu: ![]() @.Matrik. Nie wiem może przeglądarka ci zapamiętała starszą wersje bo na początku wsadziłem złą pracę ,a potem od razu poprawiłem i wstawiłem nowego linka @balun do ciebie też się tyczy powyższa wypowiedz.
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. Ostatnio edytowany przez Kellerman - 21-10-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 01 2007
|
![]() Wcaaaaaaaale nie widać normalnej skóry.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 11 2005
|
![]() Strasznie niedokładnie zaznaczasz. Używaj zaznaczenia odręcznego lub krzywych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Prace są na jakimś poziomie. Widać, że się uczysz. 5/10
Btw. Skąd masz to zdjęcie laski? ;] Bo ładna jest. Ostatnio edytowany przez Poprostu Pitbul - 21-10-2007 o 22:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2006
Stan: Niegrający
|
![]() po 1 musisz nauczyc sie zaznaczac dobrze i dokladnie bo to co zrobiles w ostatnim obrazku jest straszne.. spojz na to i zastanow sie czy nie trzeba czegso tam zmienic ? -_-
na poczatek proponowalbym Ci zobaczyc co tak naprawde mozna osiagnac za pomoca programow graficznych takich jak photoshop w dziedzinie oszpecania mroku i grozy etc. wpisujac w wyszukiwarce obrazow fraze "dark art". to chyba dosc jasno zobrazuje ze nad praca trzeba siedziec i siedziec zanim bedzie ciekawa. proponuje zajzec tutaj : deviantart wyszukiwanie dla "dark art tutorial" i tam poszukac czegos fajnego. http://search.deviantart.com/searchc...rial&offset=24 ale najpeirw proponuje zobaczyc rowniez jakies tutoriale o podstawach np tu http://www.tutorials.hb.pl/ps_podstawy.php no i polecam poszperac samemu we WSZYSTKICH opcjach na roznych ustawieniach a nie uzywanie ciagle tych samych rzeczy w kolejnych xxx pracach |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 01 2005
Lokacja: Przemyśl
|
![]() Odnośnie ostatniego obrazka i tych niedociągnięć na skórze i zajechań kolorem nad głową, używaj trybu szybkiej maski do wycinania (zaznaczania) elementów obrazka. >>Tutaj<< masz tutorial jak kożystac z tej bardzo przydatnej i prostej funkcji
![]() ![]() Ostatnio edytowany przez MKM - 22-10-2007 o 00:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() Teraz coś odmiennego rybo-pies (-.-) +myślę dość ciekawie zrobione słońce
![]()
"We francuskim ruchu oporu patrzenie na pluton egzekucyjny uważano za honor, a największym męstwem był uśmiech w momencie strzału" ![]() Zabiłem twojego brata a może pomogłem rozbić twoje małżeństwo?nie ważne co zrobiłem napisz mi notkę JAK WIDZĘ RIPPERA TO MNIE ŻAL ZŻERA. Ostatnio edytowany przez Kellerman - 22-10-2007 o 21:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Słońce wygląda jakby ten pies się na nie po... zwymiotował. A ta płetwa troszki słabo połączona.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() aff zrób lepsze...i tak się na nim długo namęczyłem...Co do tej płetwy
fakt złego połączenia jest winą filtra wszystko zepsuł bo wcześniej płetwa była zielona i jak jedna nachodziła na drugą to efekt był o wiele lepszy...
![]() |
![]() |