|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() Witam...
Więc od razu do rzeczy ![]() Mam 61 RP, 81 skill, eq podstawowe ( b robe, p legs, medusa shield, crown helmet, p ammy) - nic specjalnego... Chciałbym wybrać się kiedyś na Maladę - znaną także jako wyspa GSów, żeby poexpić tam właśnie na tych pająkach ale i na quarach. Dlatego moje pytanie, a właściwie prośba brzmi - czy ktoś, kto trochę już tam expi i zna się na tym dobrze, mógłby napisać w którym (mniej-więcej) miejscu co się respi? Bo nie sądze żeby zbyt wesołym było wpaść w grupkę 5 water elementali... poniżej dostarczam mapkę malady (z eriga) http://static.erig.net/wiki/0/04/Maladamap1.jpg za wszystko dziękuję...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czy naprawdę nikt tam nie expi
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 25 07 2007
Imię: Falli Gun
Profesja: Elite Knight
Świat: Azura
Poziom: 85
Skille: 84/81
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Heh jedyną możliwością wpadnięcia na 5 WE jest wejście do dziury, gdzie zostały one zlurowane. Na twoim miejscu expiłbym na powierzchni. Jest to o wiele bezpieczniejsze. Uważaj jednak na te dziury jednak. Na powierzchni są GS, kilka WE i sporo Quar - najsilniejszy chyba Pincher. Dasz rade, fajna miejscówka. Powodzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() hmm... Tak... Ale z tego co mi się wydaje, na powierzchni, w południowo-wschodniej części wyspy jest resp PRZYNAJMNIEJ 4 water elementali... Pamiętam, że kiedyś złożyłem się tam na 0,5 combo (MSem)... Niestety, nie miałem okazji wybrać się tam po raz kolejny... Teraz MSa już nie ma, a ja chciałbym tam pójść trochę poexpić... Czy zatem mógłby ktos określić w które miejsca lepiej nie chodzić, a które są całkiem bezpieczne?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Aff.. Pogodziłem się już z tym, że tutaj odpowiedzi raczej nie dostane...
Ale zastanawia mnie tylko jedno... Dlaczego w idiotycznych tematach (Mam 19 lefel i 1% do 20!!1111Gdzie ekspic!!!?1?1?1?1!!?!") wszyscy wypowiadają się, podają tysiąc linków do tematow przyklejonych i wyszukiwarki oraz wyzywają autora od noobów, a tutaj nikt nie chce mi pomóc.. Coż.. dziękuję Wam...
![]() |
#6 |
Rangers lead the way
Data dołączenia: 25 02 2005
Imię: Kojotes Jano
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Brigade
Świat: Astera
Poziom: 140
Skille: 99/73
Poziom mag.: 23
|
![]() Oto mapka:
![]() czerwone kołko z liczbą to water elementale. Niebieskie kółko + liczba- quara mantassin Żółta liczba- quara pincher Czarne kółko i liczba- quara constrictor /wszystkie w wersji scout/ Czerwony kropki to przybliżone respy gsów. Żółtymi kropkami oznaczałem dziury na niższy poziom, które lepiej omijać- bo ktoś życzliwy mógł lurnąć coś do środka. Niebieska strzałka pokazuje miejsce, wokół którego możesz biegać z gsami. Jest to bagienna trawa (do ścięcia maczetą), na tyle duże że można swobodnie biegac a i dziury będzie dobrze widać i do żadnej nie wpadniesz. W razie czego masz też blisko do tp huba. Nie jest to to samo, co dokładna mapa respawnu, ale choć troche obrazuje resp.
Wejdź tutaj >> http://www.swcombine.com << Ostatnio edytowany przez Kojotes - 01-08-2007 o 23:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzi Ci dziękuję... Nawet nie wiesz (a może i wiesz
![]() Jeszcze raz dziękuję ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2007
Imię: Sensei of Ako
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
Poziom: 61
Skille: 85/71
Poziom mag.: 15
|
![]() Jak się tam dostać i od którego levelu można expić?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Lokacja: Kraków
Imię: Bartholdi
Profesja: Elder Druid
Gildia: Fatal Ilusion
Świat: Astera
Poziom: 95
Skille: --/26
Poziom mag.: 64
|
![]() z tego co wiem to nei jest tam level wymagany tylko quest!
moze ci chodizlo o: JAKI TRZEBA QUEST ZROBIC ZEBY TAM EXPIC? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Goroma Quest (dostęp na wszystkie wyspy za pomocą teleportation huba)... Od którego levelu? od takiego kiedy zabijesz 2x GS naraz i nie padniesz na combo dwóch WE... Level zależy od profesji
![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() nie widze sensu pchać się tam inna profesją niż paladyn. Spytam inaczej. Czy TY expisz tam na loozie wybijając wszystko co się rusza? exp/h i straty/zyski?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm.. dziś byłem tam palem 1st raz... Ogółem - 2 k legs, 2 k armory, 9 silków i troche shitów ala p armor
![]()
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() wydaje się ciekawie... ile siedziałeś?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() ok. 2,5h... Z czego w pierwszym poł godziny zabiłem nie więcej niż 10 gsów ;P i kilka quar.(no i WE) ale potem się rozkręciłem i szło dobrze...
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Cieszymy sie z twego szczescia, lecz mam do Ciebie prozbe...moglbys opisywac kolejne hunty? loot/waste/exp zeby mozna to bylo podwiesic gdzies aby nie wyciagano pochopnych wnioskow ze na forum tibi.pl ludzie nic nie wiedza/nie chca sie dzielic info/czy sa poprostu hamami..
wybaczcie jezeli cos pokrecilem :<