|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() mam jedn male pytanie
wylogowalem sie z jednej postaci i wchodz na 2 poprzez ctrtl+g i chce wejsc na tamta spowrotem ale nie moge pisze: You many only login with one character of your accunt at the same time. i probowalem zrestarotwac kompa, dac logout nawet dalem missclicka w miescie i nic to nie dalo, a musze szbyko wejsc na tamta postac, oczywiscie jedna postac chodzi a na 2 pisze to co pisalem wyzej. Pomurzcie plxxx FAST!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Matko boska ty nie wiesz ze jak masz krosa czyli " X " to nie mozesz sie przelogowac z postaci na postać rozumiesz to??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Myślę, że on to rozumie, gdyż próbował m.in WYLOGOWAĆ się z tamtej postaci.
Odpowiem Ci tak: Od paru dni wielu graczy zgłasza takie problemy. Cip'y aktualnie wiedzą, że mają problem z serwerem logowania i starają się to rozwiązać. Niby miało byc od wczorajszego save'a już ok, ale problem przewija się nadal i pozostaje tylko czekać.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() ja tak mialem wczoraj... przez caly dzien mialem do wyboru tylko druida... niestety chcialem przyexpic palkiem... udalo mi sie to dopiero po dzisiejszym save.
re Rupevef of Hiberna: naucz sie czytac -> "You many only login with one character of your accunt at the same time" to nie znaczy ze nie mozesz sie wylogowac bo jestes zaraz po walce, tylko takie cos sie pokazuje jak probojesz sie zalogowac druga postacia z tego samego konta...
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Krakow
![]() |
![]() Cytuj:
A to oznacza ze 2 jest zalogowany!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
Lokacja: Iława
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
Gram postacia X, wchodze nia do domku, wylogowuje się (CTRL+Q zebys zaraz nie napisal ze poprzez zamkniecie klienta) i próbuje zalogować na postac Y jednak mam ten komunikat. Jedyna postac na ktora moge sie wbic to X. Czy nadal uwazasz ze masz racje??
![]() |