![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Zrobiliśmy kolejny, ale lepszy trap. Tym razem ponad 20 fragow!!!
Film podzielony na 2 części, bo musiałem dać loga w trakcie: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/28794 http://rapidshare.com/files/46958741/Rook_Trap_3.rec Ten druig link jest na rapidshare, bo na tibicam.com sie nie zmieścił (2,7MB ma). W sumie całość trwa nieco ponad 2H. Pierwszy filmik mozna wyłączyć w 30 minucie, bo potem się nic nie dzieje w tej części. Enjoy ;] Sprawdźcie czy nie ma keyloggerów i wpiszcie komentarze i od tego momentu nie edytuję posta, więc napewno nie zmienię linku! Zmieniłem tylko s p e e d y s h a r e na rapidshare. Ostatnio edytowany przez Jecht - 04-08-2007 o 20:51. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() uwazaj bo dostaniesz bana/warna za to ze dajesz linki z ukrytym rozszerzeniem.. lepiej to zmien
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() swietny sklad ale:
najpierw ubijacie Szczaw Rookslayer a potem wymagacie od niego pomocy okradl was na mur beton poniewaz: 18:03 Bistko [15]: 20:23 You see minotaur leather. It weighs 0.40 oz. a kiedy padl to Szczaw wysypal loota na ziemie, i wsrod tego nie bylo mino leather poza tym udajesz kolege a potem ich zabijasz np. Bistko po czym go przepraszasz i dolaczasz do swojego teama ogolnie noob team, Xiva Xavi miala problem z przesuwaniem sie w miejsce trapowanego gracza do tego roper nie reagowal czasami na prosbe ropniecia ofiary loot beznadziejny ("18:12 Auross [28]: nielzy loot" a wypadl wtedy chicken feather i carlin sword, no extra loot), jeden z najgorszych trap filmikow jakich widzialem ja na chicken robie lepszy zysk w godzine niz wy 2 na trapie ;] Ostatnio edytowany przez Arczeron - 04-08-2007 o 19:26. |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2007
Profesja: Knight
Świat: Titania
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2005
Lokacja: Stąd... MuuU
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2006
|
![]() spoko filmik
![]() Świetny pomysł na trap ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 07 2007
Lokacja: Zza ciebie.
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Xerena
|
![]() Witam,
Gratuluje poziomu oraz chęci zabawy ![]() Film jest taki sobie jako że praktycznie cały czas stoisz a mogło się dziać ![]() Pozdrawiam
Widzisz we mnie jakieś wady? Z tym się urodziłem i z tym chcę umrzeć. Taki mam patent na rzeczywistość. Masz za dobrze? Czar może prysnąć. Lepiej ostrożnie iść z tą myślą, Że może zdarzyć się wszystko. |
![]() |
![]() |