|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() Witam..
Mam do was takie pytanie jeśli to bylo to przepraszam mianowicie szedłem sobie raz moim pallem po tombach i zobaczyłem jakiś niebieski płomien, kolega mi powiedział ze to jest tp może by mi ktoś wytłumaczył jak przez niego przejśc na drógią strone.. wiadomo bardzo noobskie pytanie ale ja dopiero zaczynam grac i niezabardzo sie orietuje ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | ||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() Cytuj:
a jaka masz postac? bo na malym lvlu nie radze tam isc
|
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2007
|
![]() mam 29 pallka
a jak będe chciał wrucic to co mam zrobic |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
The Witcher
|
![]() Wskoczyć w teleport ... Musisz uważać, w niektórych przypadkach po wskoczeniu w tp nie będzie szybkiej ucieczki, pojawisz się kawałek od tp prowadzącego do wyjścia, jednak drogę tą mogą blokować potworki.
We all want to help one another, human beings are like that. We want to live by each other's happiness, not by each other's misery. We don't want to hate and despise one another. In this world there is room for everyone and the good earth is rich and can provide for everyone. The way of life can be free and beautiful. But we have lost the way. Speech by Charlie Chaplin from "The Great Dictator" |
![]() |
![]() |