|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Nerana
|
![]() A więc postanowiłem pokazać wam zdjęcia z moich awansów itp no to tak :
3 mlv : ![]() 16 lvl : ![]() 17 lvl : ![]() 18 lvl : ![]() 19 lvl : ![]() 20 lvl : ![]() 21 lvl : ![]() 22 lvl: ![]() 23 lvl : ![]() __________________________________________________ _______ No to czas na skile są lipne, ale skiluje.... 40 sword : ![]() 40 shiled : ![]() 50 sword : ![]() 50 shiled : ![]() To by było na tyle... obecnie 23 lvl skile 55/53 i jak wbije 60/60 dam fotki ![]() Pozdrawiam Nemjakos ![]() PLX KOMENT !!! PS: Na 23 lvl jest scale armor bo brat nie wziął z dp Knigta'a....
Ostatnio edytowany przez MasterMorduk - 01-08-2007 o 17:09. |
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Screeny nie takie złe. Jestem tylko ciekaw czy temacik przeżyje dłużej niż 1 miesiąc.
Pare pytań do Ciebie: Dlaczego skillujesz tylko z armorem? :F Co to ma znaczyć "congratulactions you are: 3mlvl" WTF??? Zapraszam także do mnie: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=139090 Ostatnio edytowany przez Kup.Se.Musk - 01-08-2007 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2007
Imię: Herrosek
Profesja: Knight
Świat: Selena
Poziom: 42
Skille: 72/71
Poziom mag.: 5
|
![]() Fajne fotki podobają mi sie lubie takie nielubie fotek 50lvl-120lvl potem sie ciekawe robia i wczesniej
![]() ![]() Ty skilujeszna foldzie? bo miejjscówka fajna brat niedawno najta zrobił bym mu pokazał
"Nie pozwolę byś była pamiątką drzewieckiego Bedziesz moja, do końca, do końca mych dni Nie będziesz pamiątką, będziesz za mną zawsze Ty To jak tratwa na morzu, dla tonącego brzytwa Zostań, nie odpływaj, bo tu jest Twoja przystań Czy musimy stawac przed takimi wyborami? Pamiętaj, nie zabronię Ci szczęścia za nami Pamiętaj, za nami nie ma już nas Pamiętaj razem zatrzymujemy czas" |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2007
Świat: Nerana
|
![]() No zciągam eq żeby dostawać te blood hity nie ?
![]() ![]() ![]()
Ostatnio edytowany przez MasterMorduk - 01-08-2007 o 17:42. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Wpisy bloga: 8
Imię: Elder Yakoob
Profesja: Elder Druid
Gildia: Quanto
Świat: Guardia
Poziom: 19x
Poziom mag.: 8x
|
![]() Po co masz dostawać blood hity? One nie przyspieszą Ci treningu. Sporo takich tematów już powstało i nie dotrwały nawet miesiąca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 09 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom mag.: 49
|
![]() |