|
Notki |
Filmy Gdy zdjęcia to za mało do akcji wkraczają filmy. |
![]() |
|
Opcje tematu
![]() |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() Widząc ten temat myślałem że to coś nadzwyczajnego..
Hmm 30+ sorc powala 3 knightow, brzmi spoko ale w tym filmie bodajże 33 sorc zabije 20+ knightów, w dodatku nobów bez uhów i to z ledwością tego dokonuje bo jadą go własne fe ![]() Puzniej ukazuje sie jak padasz, strapowany na zamku... A następnie udało ci się uciec przed 140 w jedno kratkowym przejściu dzięki mw (fart) Moim zdaniem film spamujący youtube jak i Tibie.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Lokacja: Bieruń
Stan: Na Emeryturze
Świat: Julera
|
![]() Na twoim miejscu znalazł bym sobie drugą osobę do pk.. I bił 40+ lvle a nie 20.. :/
Trochę słabo no ale .. ![]() Pozdro! ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 18 11 2007
|
![]() @Bialason
Ehh no dobra wiem ze ubicie 27,26 i 20 knightow to nic specjalnego dla 30+ sorca ale z powodu ze polecial z nich bardzo ladny loot ( w tym z pierwszego rowniez uhy choc twierdzisz ze ich nie mieli ![]() Po 2 wcale nie napisalem w temacie ze to jakies super zaje***** prawie niewykonalne fragi tylko zwykle pk Wprawdzie zrobilem o wiele lepsze fragi np. Aug 07 2007, 10:48:02 CEST Killed Royal Farin at Level 55 unjustified chociaz nie kamerowalem tej akcji. Zamiescilem ten filmik poniewaz rozstaje sie na zawsze z tibia i chcialem cos po sobie zostawic. Przykro mi ze uwazasz ze ten film spamuje serwis Youtube.com oraz Tibia.pl @lukii92 Pekowalem okolo 2 miesiace temu z 40 sorcem ale mialem formata i nie mam filmow z tego pk. Pozdro (sory ale nie mam na kompie polskich znakow) Ostatnio edytowany przez Savager - 18-11-2007 o 21:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 08 2007
|
![]() Jaki tytul ta 1 nuta?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nuta moze i ładna, ale jest w co 2 filmiku o tibii -.-
3 minuty na 3 fragi? Przypadkiem nie za dużo? Może i jest tam po tych 3 fragach coś tam jeszcze, ale co... pokazujesz jak sie 100 lvle zabijają... niech zgadne, musze zrobić lepszy coo ^^''? Pozdrawiam |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() no no no no sava brawo brawo
![]()
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |