|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Lokacja: Swiecie ;P
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ziomek Bartii
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 17
Skille: 60/50
Poziom mag.: 6
|
![]() Witam,tak wiem to kolejny noobowski temat gdzie epxic ze skillami xx/xx i pewnie dostane bana lub ostrzezenie ale moze ktos odpowie gdyz wlasnie zamowilem sobie pacc-a i jutro powinien dojsc mam 18 pala skille 62/51 chce chyba doskilowac tak do 65
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() Polecam WYKOPYWANIE Scarabów (najlepiej koło tombów), Tomby (Tarpit, Stone), Tiquanda (północna część), Cyclopolis (Uważaj na Guardy! Nie zbliżaj się do północno-wschodniej części!). Jeśli chcesz, możesz wykonać Svargrond Citizen Quest i kilka misji, aby móc płynąć na Tyrsung. Jest tam mały Camp Smugglerów i Banditów. Musisz jedynie uważać na Huntera w jedej z chat i Pirate Maruderów. To chyba tyle
![]() Oczywiście od Scarabów uciekaj. @down: A próbowałeś? Ja Pallkiem w niecałe 2 dni nabiłem na tym 23 lev. Wystarczy dobry dist. Więc się nie odzywaj, jeśli nie wiesz.
Podpis? Nie mam pomysłu ;< Ostatnio edytowany przez Kejmilo - 03-08-2007 o 09:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 03 2006
|
![]() No kuswa genialny pomysl wykopujmy scaraby jejeje.
Expij na ktoryms z wolnych tombow.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() scaraby na -2 jak tarcze zalozysz to nie bedzie tak strasznie ;p http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=44517&page=8 tu masz miejsce gdzie gdzie sa cave z larvami i scarabami mam nadzieje ze pomogłem
Akcja Stop Glupim Tematom Jesli jestes przeciwny tworzeniu glupich tematow np:narzekajacych na upade 8.0 Skopiuj to do swojego opisu http://forum.tibia.pl/usernote.php?do=newnote&u=103055 napisz mi notke ![]() http://www.fasole.pl/default.asp?id=27395 << zarejestruj się mozesz zarobic na darmowego pacca |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() to co mówili wcześniej, czyli tomby, cyclopolis... możesz też iść na laguna islands, ale tylko w rejonie 20 kratek od wielkiego żółwia jak full resp, no ale żeby się dostać tam musisz questa wykonać, bardzo prosty
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Lokacja: Swiecie ;P
Imię: Ziomek Bartii
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 17
Skille: 60/50
Poziom mag.: 6
|
![]() oki thx za odpowiedzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() @up: Nie bierz kuszy! Za duże waste będzie. Nabij szybko 25 lev i lataj z Royal Spearami. Żadko się łamią, a do tego nosisz nadal tarczę
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() Na tych skillach bolty są nieopłacalne ...
lepiej tak jak napisał kolega wyżej ze spearami i shieldem waste znikome i bezpieczeństwo na wysokim poziomie ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 05 2006
Imię: Devseth
Profesja: Elite Knight
Poziom: 100
Skille: 83/81
|
![]() Każdy noob teraz paladynem gra :<
16:55 GM Camlost on Menera [2]: are you using a bot? 16:55 Devseth [82]: no • Błogosławiony niech będzie człowiek, który nie mając nic do powiedzenia, powstrzymuje się od dania nam słownego dowodu na to.• |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 07 2007
|
![]() ... albo knightem ;]
|
![]() |
![]() |