|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Mam problem z odpaleniem tibi w linuxie. Kiedy odpalam tibie wyskakuje mi cos takiego
![]() Uzywam Debiana Etch (Testing). Na poczatku wogule nie chcialo mi sie odpalic. Zainstalowalem sterowniki fglrx (mam radeona 9200) i ogolnie wsparcie na opengl jest. Wszystkie gry smigaja slicznie, no a tibia sie psuje. Mial ktos moze podobny problem lub wie jak go rozwiazac? Z gory dziekuje za pomoc. PS. I uruchamianie tibi z wine/cedega odapa. PS2. Z linuxa jestem komplenym laikiem ( mam go 5 dni) wiec prosze o tlumaczenie lopatologiczne ![]()
Jak uzywac forum. Lekcja 2. Ostatnio edytowany przez Mr.Ofca - 19-11-2006 o 18:27. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Nieobecny.
|
![]() Spróbuj użyć innego trybu silnika parametrem engine 1 albo engine 2 albo engine 3
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Probowalem. Zero rezultatu.
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Z kartami graf. z ATI zawsze były problemy,ale troche to dziwne,żeby inne gry sie odpalały,a Tibia,która nie wymaga jakiegoś super sprzętu nie chciała działać.Spróbuj zainstalować nowsze lub starsze sterowniki i zaktualizuj system.Ja używam SuSE 10.1 i działą doskonale (wersja libc5),ale mam NVidie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 05 2007
|
![]() to jest blad Ati Radeona 9200 i 9200 SE, gdyż z nimi zawsze byl problem, jak ci to nie przeszkadza to graj dalej, jak ci zalezy na czystej grze
![]() ![]() |
![]() |
![]() |