|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Lokacja: Kraśnik
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bodzio Pogromca
Profesja: Sorcerer
Świat: Isara
Poziom: 24
|
![]() Kod:
07:50 Venalath: Pomocy! W Mieście jest gs! 07:51 You see Venalath (Level 29). He is a knight. He is Shutter-Relase of the Souls of Freedom. 07:51 Qrczak of Death: Sell Boots of Haste ((Carlin)) 07:52 Bodzio Pogromca: jak? gdzie? 07:52 Venalath: Tam przy drzewie. 07:52 Bodzio Pogromca: GDZIE!? 07:52 Venalath: Obok tego co sprzedaje szynke! zajrzałem, nie moglem uwiezyc wlasnym oczom!> 07:54 You see a giant sword (Atk:46 Def:22). 07:57 You see a giant sword (Atk:46 Def:22).It weighs 180.0 oz.This sword has been forged by ancient giants. Nie wiedziałem czy się śmiać z tego nooba czy się cieszyć z itemki... Szybko pobiegłem do depo i schowałem gsa... ... i wtedy przypomniał mi się on, ten soczysty noob, który pewnie kupł sobie tego hara na allegro i nic nie wie o tibi... pomyslałem że zjade mu troche lvl i itemki, ponieważ noobow trzeba tępić! ROZMOWA NA PRIV... PHP Kod:
Noobki... i jak tu ich nie kochać... ![]() Ostatnio edytowany przez Xarigoda - 08-08-2007 o 22:31. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wlasnie zostales wkrecony przez jakiegos zioma. Przeciez to zalatuje od razu podpucha, jak wy tego nie czujecie?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() aby w 100% was upewnić to wszystko to prawda...
ten dialog był w 2004r. i okrążył już każde tibiowe forum... to nie jest wałek, bo potem się nawet okazało ile razy padł... i padł na "robin hoodach" też ale to już dawno temu... teraz ten har został sprzedany... nie wieży ktoś?? popytajcie sie ludzi z tibia.org.pl iots.pl lub nawet ludzi tibi.pl 100% prawda... nie piszcie takich postów bo to normalny noobek... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2005
Lokacja: Śrem
|
![]() Ale jesteś ql ziooooom.
BOSHE!!!11111111111111
Ostatnio edytowany przez Dark Sven - 08-08-2007 o 10:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Czemu napisałeś, że to Ty uczestniczyłeś?? Na prawdę Ty gadałeś z tym kolesiem?
Od razu widać, że podpucha to, że padł na elfach nic nie znaczy. Pewnie potem się zbijał z wszystkich debili co uwierzyli w to. DOWN Takk??? a jak niby miał wiedzieć, że ten miecz to gs? Jak nawet levela nie umiał sprawdzić?? Ostatnio edytowany przez Meryba - 08-08-2007 o 11:03. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() Qrw*
ludzie... to było przeglądane na wielu forach i wszystko jest prawidłowo... wiele takich jak wy wyszukiwało zmyłki, ale w tamtym roku wszystko zostało wynalezione... a teraz mam pytanie... a możecie mi powiedzieć, która osoba zostawiła by gsa?? tylko dla brechy? no pomyślcie... to na pewno nie były jaja... szczególnie że ten har został kupiony i koleś nawet w 1% nie kłamał... wszystko było poprawnie... dead... kupiony har... nawet podobno ktoś widział tego 101 z głupim nickiem... nick mi nie znany!! jeny... nie wieżycie to nie komentujcie... liczę na komentarze szczerze, co do dialogu a nie wasze własne przekonania... |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zbanowany
Data dołączenia: 21 11 2005
Lokacja: Chrzanów
|
![]() A przyklejony temat to pies ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica
|
![]() Cytuj:
Podpucha jak nic. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() dobra... mówicie że podpucha to ja spadam... nie chce mi się zwami kłucić...
ale możecie sobie wszystko obejrzeć tutaj! [CHAR]Venalath[/CHAR] - to ten noobek, ale podobno już sellnął hara, ponieważ gadałem "chyba" z nowym właścicielem... [CHAR]Bodzio Pogromca[/CHAR] - ja... Ostatnio edytowany przez Xarigoda - 09-08-2007 o 09:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2006
![]() |
![]() Tak jak mówiłem skąd On wiedział,że to gs? Jak nawet levela nie umiał sprawdzac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() ja kiedys na trade napisalem po wizycie GM'a "Player of nick GM jakis tam banished. Trade spammer!" za chwile pare msg "omg noob" "HAHAHHAH NOOOB!" widac autorze tematu ze to były cepy twojego pokroju ktore nie znaja sie na zartach
![]() ty takze jestes matołem moze sobie jaja z gsem robil ze ci zostawil, moze chcial sprawdzic ludzka reakcje? ![]() noob- ktos kto przeszkadza graczom newbie- nowy gracz za co nazywaszz go noobem? powiem ci ze jakbym mial char na isarze to juz bys padł. @down haha! faktycznie nikt nie zwrocil uwagi a rozwiazanie jest takie proste =] Ostatnio edytowany przez Arczeron - 08-08-2007 o 13:18. |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
|
![]() Ciekawe czemu on ma postać na Isarze, a ty na Hibernie? -.^
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 03 2005
|
![]() Cytuj:
Noob- To gracz wogole nie umiejacy grac nawet jakby sie staral to i tak by mu to nie wyszlo. Definicja z newbie poprawna. ;p Za chwile sie okaze, ze to kolejny "wyglup" oxygane'a i jego bandy "smiesznych drani"... Szkoda bo takie cos napewno wszystkich by rozbawilo. To bije na glowe wszystko. xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Guest
|
![]() Name: Bris Leth
Sex: male Profession: Sorcerer Level: 24 World: HibernaName: Bris Leth Sex: male Profession: Sorcerer Level: 24 World: Hiberna ____________________________________ Name: Venalath Sex: male Profession: Knight Level: 29 World: Isara Kthxbye |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|