|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 07 2006
![]() |
![]() Witam,
jestem w trakcie robienie postmana i już powolutku zbliżam sie do 10 misji. No właśnie, 10 misja. Jak zapewne orientujecie sie trzeba w niej ubic mały legion mino. I tu moje pytanko: czy mogłby ktos zamieścić mapke tego pokoiku w którym znajduje sie król i zaznaczyć gdzie pojawiają sie przywołane mino ? Czy ustawiają np 2 monki z dwóch moich stron zmniejszyłyby atak (czty. czy mino atakowałyby monka czy jednak mnie) ? Czy w wypadku niepowodzenia tej metody dobra by była metoda utamka + gfb + manaski (3bp). W przypadku powodzenia metody z monkiem zrobiłbym prawie to samo co up tylko bez utamki a ew e gran / e vita. Pozdro|wiska ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Stan: Niegrający
|
![]() to nie taki hardcor jak ty myślisz
![]() wlacz utamo vita,bij gfb najlepiej pojdz z kumplem i obaj lejcie gfb i pojdzie jak z platka .
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 03 2006
|
![]() ![]() Czerwone kółko to tam gdzie król minosów, przyzywa on wszystkie potwory w tym samym pomieszczeniu co on się znajduje ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() sorry bo nie dopisałem lvl'a - 29
jak bym wzioł kumpla 44 ek to byłoby łatwiej ? zobiliśmy postmana razem ale mnie nie było godzinke i on poleciał troche do przodu ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 06 2006
Lokacja: Poznań :)
Stan: Początkujący
Imię: BeReTToN
Profesja: Elder Druid
Świat: Silvera
|
![]() Trapnij króla pod sciana i powiedz hi z drogiej strony, żeby caly resp mino sie na ciebie nie wpakowal <po twojej stronie pojawic powinnien sie mino mag i 3-4 mino> potem stealth ring + gfb na mino magi.
14:23 Kraut Krokodil [14]: sie troche balem do Ciebie pisac bo ty taki boss |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() biezesz kumpla tego 44ek, on na stealth ringu idzie do markwina, przesuwa go pod sciane a ty z drugiej strony juz czekasz z listem. gdy on wyjdzie z pokoju i zamknie dzwi, mowisz:
- hi - hi - letter - yes Tak masz gwarancje ze nie zejdzie ci zaden gfb ![]() @ up jak napisal kolega, moze ci sie pojawic kilka mino z twojej strony, lecz jak markwin soi jeden sqm od sciany to nie pojawi sie zaden z nich przy tobie.
Ostatnio edytowany przez Avallach - 04-08-2007 o 23:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czy któreś z mino przesuwa parcele ?
bo jeśli nie to mam fajny pomysł ![]() Czyli wg. Was mam zrobić tak: >Zblokowac króla 1 sqm od sciany >wrzucić utamke i powiedzieć "hi" >wybić all >załatwić reszte spraw EK zrezygnował z wyjścia ale może kogoś znajde |
![]() |
![]() |