|
Notki |
Handel Sprzedajesz? Kupujesz? Czy szukasz ekipy na hunt/quest? Swoje oferty umieszczaj tutaj. |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Na Celeście mam w kasie ok 320k, chciałbym równowartość tych oto gp otrzymać na serverze Harmonia. Nie przyjmuje przedmiotów o tej samej wartości.
INTERESUJE MNIE TYLKO KASA. Ja się namęczyłem sprzedając moje przedmioty to ty też się trochę wysil. Wymieniamy sie 20k moje, 20k twoje. Jeżeli napiszesz do mnie teksty typu "ej pliz daj pierwszy 60k bedzie szybciej" to automatycznie widzę, że coś kręcisz i nie zamierzam wdawać sie z tobą w robienie World Trade czy też ryzykować 60k. -------------------------- Na Celeście: Twyno Mena Pisać w grze albo na PM. Interesuje mnie każdy world trade, może to być nawet 10k, ale kasa nie itemy! @Edit Do oferty dochodzi równe 80k z Menery. Jak się domyślacie chce za 80k na Menerze tyle samo na Harmoni. Powtarzam, tylko kasa mnie interesuje. Ostatnio edytowany przez Arczeron - 07-08-2007 o 01:41. Powód: Pomyłka. |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Bump, prosiłbym moderatora o zmiane nazwy tematy bo chodziło mi o moją Celeste I Menerę za twoją Harmonie.
|
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Bump, czy jakis modek sie ruszy i poprawi nazwe tematu?
|