|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Pewnego pieknego dnia pomyslalem ze skocze na isle of kings i poszukam afkerow po 10 minutowym lazeniu pomysalem ze sa w wiezy gdy tam weszlem skoczylo na mnie kilka monkow pozabijalem je i zaczalem lazic po wiezy gdy nie znalazlem afk postanowilem wrucic do ab lecz...
Dyniol [41]: hi Captain Jack: By the gods! You must be that intruder the good brothers were talking about! Begone! A gdy zagadalem do tego NPC monka Dyniol [41]: hi Costello: WHAT? You have to be that trespasser my brothers told me about! Entering the restricted area is a horrible crime! Dyniol [41]: . Costello: Be gone! Prosze o pomoc bo siedze tu juz 3 h ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2005
|
![]() Teraz zeby opuscic wyspe musisz zaplacic kaucje bo naruszyles ich swiete miejsce i zabiles blogoslawionych braci
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 01 2006
Lokacja: woj.opolskie
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 59
Skille: 81/80
|
![]() Za zabicie psa też się coś płaci bodajze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 01 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Tak oni maja racje splamiłeś krwia świetą ziemie bogów Tibi musisz za to zapłacić, albo też nie wydostaniesz się wcale. Lecz to tez ma swe dobre strony nabij tam kilkadziesiat lvli a staniesz sie slawny jak ten ktos został na zawsze uwięziony na Wyspie Królów
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() Też tak miałem 10k w plecy -.- (68lvl) podejdz do tego monka i napisz Hi.->Crime->... i on ci tam powie ile masz zapłacić.. możesz też zrobić se tp ale już potem nie wrócisz tam przez statek. A jak wiem przez wyspe idzie się na jeden taki quest
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2006
Imię: Salatar Zorn
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Destinysmiths
Świat: Astera
Poziom: 114
Skille: xx/28
Poziom mag.: 68
|
![]() No i bardzo dobrze ci tak, trzeba było czytać co npc do ciebie mówią to nie pozabijalbyś monków -,- Teraz albo koledzy ci pomogą i użyjesz pewnego nieładnego buga w grze albo koledzy ci przynisą kase na kaucje albo też sie już nie wydostaniesz nigdy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2006
Lokacja: Knurów
Profesja: Master Sorcerer
![]() |
![]() Hohoho ale sie wpakowales napisz hi>crime lub hi>price (drugi sposob uzywany byl kiedys) ale napewno bendziesz bulił ze 5k.....
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Do 20 levka placi sie 1k, powyzej: 10k
Moze cie ktos TPnac, ale wtedy tam niewrocisz - jak juz ktos wspomnial wyzej masz grafik, i Dyniol lamerze najpierw zapytaj miszcza zanim sie gdzies wybierzesz ;]
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() No to tak:
Wybrałem się na tą wyspe, zabiłem PSA i musz płacić 1k. Mam 27lvl więc nie mów, że powyżej 20lvla trzeba zapłacić 10k. ^^ |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Taaa....ja niedawno tez pojechalem na isle of kings...zabilem pare monkow i tne sam problem. Zeby wyjsc z wyspy musisz zalatwic sobie 5k i pogadac z mnichem wtedy bedziesz mogl odplynac.
|
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
|
![]() Cytuj:
Biegaj na doł gdzie ghule i szkielety, zbieraj kase póki nie bedziesz miał tych 5k ![]() Ja też próbowałem, uzbierałem 700gp~ i skończyły się bolce. Jestem tam już 5h~ xD |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2005
Lokacja: 50 cm od ekranu
Stan: Niegrający
Imię: Forestman
Profesja: Elder Druid
Świat: Eternia
Poziom: 33
Skille: 13/21
Poziom mag.: 29
![]() |
![]() Nie wiem po co wy placicie-banshee questa mozna rownie dobrze zrobic chodzac 2x ta sama drogoa tj przez ghostland a wracac tam to bezsens-ani to expowisko ani jakies szczegolne miejsce.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 26 07 2007
Lokacja: Tibia
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Candia
Poziom: 4
![]() |
![]() czesc wlasnie tez tam weszlem jak mam zarobic tam kase? tam gdzie sa drzwi z klamka kolorowa nieda sie otworzyc co mam zrobic zeby 1k nazbierac ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: u ciebie
Profesja: Elite Knight
|
![]() Bosh 2 charem przerzuc 10k lub zbieraj kase z monkow life is brtutal
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() ludzie jak tam wejsc do tego niby banashe uestu tamtendy wyjde mam nadzieje
jak otworzyc te drzwi z kolorowa swiecanca klamka? |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2007
Lokacja: Gliwice
Imię: Eterlord
Profesja: Elder Druid
Gildia: Spirit of Guidance
Świat: Secura
Poziom: 50
Poziom mag.: 47
|
![]() Muisz zagadac do NPC Costello :
Hi brother fugios(albo furgios...pokombinuj ![]() yes i tu chyba jeszcze raz yes albo passage, nie pamiętam ![]() Ostatnio edytowany przez Eterlord - 10-08-2007 o 00:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2007
Lokacja: Stargard
Stan: Na Emeryturze
Imię: Wybawca Knight
Profesja: Elite Knight
Świat: Secura
![]() |
![]() Cytuj:
moim zdaniem nie zależy od lvl ile zaplacisz za zabicie tych meneli(monków i /lub psów) jak masz szczęście to zaplacisz 1k a jak nie to 10+ |
|
![]() |
![]() |