|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Witaj, o ile mi wiadomo to kolo ab niema zadnego pojedynczego respu beholdera, najlepiej je huncic w veno lub thais, przed 15lvlem nie warto je bic.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
|
![]() ja wiem gdzie jest ale to za venore i ja chce blizej troche ;0
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Jak sie idzie do kazzordon jest pojedynczy resp becho
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2006
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
Świat: Nebula
|
![]() jak pojedynczy resp to przed wejściem do kazz, jak będzie ci fooda brakować to obok kopalni biegają sobie różne zwierzątka
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
|
![]() rzeczywiscie kazoo zapomnialem dzieki
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
|
![]() Pod ab masz masz CHyba najwiekszy w calej tibi resp beho. Po jednym mozesz sobie lurowac i walic. Uwazaj na edlery i dsy.po drodze masz d zabicia szkielety ghoule i rotwormy. POszukaj sobie poradnika o Hellgate i dojdziesz. Pozdrawiam
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 07 2007
Lokacja: Białystok
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
|
![]() 3 pojedyncze respy beho sa pod senja, blisko ab ( w miare). Z foodem nie bedzie problemu bo w miasteczku jest tawerna.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Respy beholderów jakie znam:
1. W drodze do Kazordoon, na skałce. 2. Obok Amazon Camp niedaleko Venore, ze slime'em. 3. Pod Thais fajny resp, bodajże 5-8 Beholderów (te 3 na queście, ale bez QS) 4. BK Villa Beholders, 4-8 (2 na poziomie z Wyvern i 2 w komnacie "Czarnucha") 5. Fibula's Dungeon, ~6 Beholderów. 6. Lake Beholders, spawn 2 Beho~ razem z Ghoulem koło Lugri'ego. 7. Wszelkiej maści Tomby. 8. Najważniejszy spawn, Hellgate. 9. W drodze na demone też chyba je można spotkać. 10. Potrójny na bagnach koło Venore. 11. Pojedyńczy w drodze na Shadowtorn (Elf Foretress) I chyba tyle znam...
Immortal Razziel (210 RP, Iridia, Active) Immortal Radzim Druid (50+ ED, Iridia,Semi-Active) Immortal Radzim (90+ EK, Iridia, Retired) Ostatnio edytowany przez Khar - 10-08-2007 o 17:23. Powód: Przypomniałem sobie jeszcze spawny :P |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: Warszawa
Stan: Początkujący
Profesja: Druid
Świat: Menera
|
![]() jeszcze pojedyńczy w triangle tower
poziom-1 1 beho poziom poziom 0 4 szkielety poziom 1 do 4 ghuli poziom 2 demon skieletony poziom 3 demon szkieletony i stalkery poziom 4 dwarf geomancer monk i witch |
![]() |
![]() |