|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 09 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Paladin
|
![]() Robie ten post, po to by zmotywować wszystkich polaków huntowanych przez Elementalis, ORAZ tych, którzy hunta omineli.
Czy zamierzacie być retired z nadzieją że Elementalis o was zapomni za jakieś 5 lat? A może zamierzacie zwaścic hary nie robiąc nic?? A vangelis itp.... Wszyscy którzy uciekli od wojny - racja, nie mieliśmy szans wtedy wygrać... Bo było nas mało. Chcem zmotywować wszystkich polaków z lucery - POWSTANMY!! Nie dajmy dla elementalis tak łatwo expić. Wyobraźcie sobie, co by było jeżeli wszyscy poalcy (a nawet i swe i coniektózy br, któzy nie darzą szacunkiem Ele~) podjeli by walke z Elementalis. Może i mają wyższe lvle, ale na szczęscie - nas byłoby więcej. Możecie zignorować ten post, możecie dalej być "hunted 4ever", ale ja moge iść walczyć z najmniejszą garstką 30 lvli, choćby po to, by Elementalis nie mogło swobodnie expić (tzn marlos i tak nie może, bo nie umie...) Dziękuję za uwagę... P.S.: Jeżeli zdecydujesz sie walczyć: Napisz tu, na forum. Jak cuś to moje gg: 9297817 . I jeszcze jedno: jeżeli ty chcesz walczyć, ale co niektórzy po prostu przestali grać, albo zmienili świat i nie wiedzą o tym co sie ma zacząć dziać a ty masz z nimi kontakt - poinformuj ich! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Pelplin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ancient Knight'Master
Profesja: Knight
Świat: Lucera
|
![]() Heh kuban, ja nie czuje sie na Lucera na tyle zle, zeby nawet przez to ze mam retired (moze 4ever) walczyc z kims kto ma wiecej kasy niz wynosi budzet USA. Poza tym trzeba to uszanowac (nie mowie ze popierac) ale chociaz sprobowac zrozumiec ze opanowali Lucere i ustalili tam jakies zasady, nic nie zrobisz tak samo oni mogli by byc mniejszoscia na servie opanowanym przez polakow (a znam takie) i sapac sie do nas ze rozdajemy hunty na prawo i lewo (no niestety a co do polakow to nie widze w ich zachowaniu roznicy od br moze nawet br sa rozsadniejsi). Ja na przyklad na servie opanowanym przez polakow (furora) skonczylem gre po wbiciu 10 lv bo smutno to mowic ale ten server ogarnely jakies pier**lone cioty i p.a albo nudzacy sie debile ktorzy pragna se powalczyc bo im sie nudzi takze jak na moje- lucera fajny swiat tylko ze latwo mozna sie z nim pozegnac przez panujace tam zasady
![]() ps: ci ktorzy chca mnie teraz nazwac jebanym zdrajca albo nie patriota sa mile widziani w tym temacie, niech posypia sie zje*ane komenty nie zmieniajace faktow wymienionych powyzej ;o (jestem na nie otworty ;O |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława
Imię: Kazuru / Kere amagorius
Świat: Azura / Obsidia
|
![]() Cytuj:
Wedlug mnie ele nigdy nie upadnie bo ludzie którzy sa w tej gildi sa prawdziwymi przyjaciólmi i nigdy nie dojdzie do konfliktu miedzy nimi. A polaków i ludzi huntowanych przez ele jest za malo zeby ta gildie pokonac.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2006
Lokacja: Pelplin
Stan: Na Emeryturze
Imię: Ancient Knight'Master
Profesja: Knight
Świat: Lucera
|
![]() no cos wlasnie zauwazylem ze go fantazja ponosi zdeka