|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2007
![]() |
![]() Z duma moge przedstawic moj nowy fake story o tytule zawartym wyzej. Na razie mam sam prolog i nie wiem kiedy pojawia sie nastepne czesci, ale na pewno w tym roku
![]() Prolog - ponizej Czesc I - str 2 Czesc II - str 2 Czesc III - str 3 PROLOG Wszystko zaczelo sie, gdy w rodzie Astrana pojawilo sie dwoch dziedzicow. ![]() Mlodziency dorastali, uczyli sie i bawili, a czas nieublaganie biegl. ![]() Kiedy mieli 20 lat zmarl ich ojciec. Musieli wybrac jego nastepce. ![]() Tradycja nakazywala kandydatom wyscig i walke. Wygrywal ten, kto pierwszy dobiegl do punktu startu zanim wyschla rozlana woda. ![]() Po drodze musieli pokonoc szereg przeszkod: groznego smoka, zawily labirynt, trudna zagadke i ukladanke weza. ![]() Nifan nie byl zbyt uczciwy i wylal olej na waskiej sciezce. Jego brat upadl i nie mial szans na dogonienie rywala. ![]() Nifan podstepem zostal glowa rodu Astrana i tym samym krolem tego krolestwa. Ador niestety zostal wygnany. ![]() Wygnany Ador walesal sie po lesie przez kilka dni, az natknal sie na opuszczona wieze. ![]() Wszedl do niej i znalazl wewnatrz ogromna biblioteke pelna ksiazek traktujacych o czarnej magii. ![]() Po przestudiowaniu wiekszosci ksiag Ador posiadl wielka czarnoksieska wiedze i dzieki niej zawladnal krolestwem Nemordu. ![]()
Ostatnio edytowany przez Ekrolia - 23-09-2007 o 18:54. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Ador zgramadzil mnostwo wojska i powodowany zemsta wypowiedzial bratu wojne.
![]() Bitwa sie rozpoczela. Ginelo wielu, a kazdy myslac, ze w slusznej sprawie. ![]() Bracia toczyli zawziety pojedynek, na smierc i zycie... ![]() Ich moc byla jednak zbyt wielka. ![]() Wynik bitwy byl tragiczny - zgineli obaj. ![]() Bogowie zakleli ich krolewski pierscienie by nie dopuscic by ktos posiadl tak wielka moc. ![]() Braci pochowano na rodowym cmantarzu, tuz obok ich przodkow. ![]() Po smierci wladcow orkowie z Gor Szarych napadli na bezbronne krolestwa. ![]() Milego komentowania. @KalasantyX Nic oprocz braci sie nie zmienia, poniewaz ich walka toczy sie tak szybko, ze nikt nie zmienia swoich pozycji. @Sir Speed Ich ciala sa w jednolitym kolorze, zeby podkreslic ich wyjatkowosc, ze to nimi zainteresowali sie nawet bogowie. @Oerciak Ta babka na pierwszym screenie to narrator.
Ostatnio edytowany przez Ekrolia - 20-08-2007 o 23:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
Lokacja: Głogów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Greyhawk the Assassin
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 19
Poziom mag.: 9
|
![]() Fajne nawet. Ten wybuch super ci wyszedł. Wygląda jak prawdziwy. Szkoda że w Tibii nie ma takich efektów. 9/10
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Glev Hammerfall
Profesja: Druid
Gildia: Mystical Creatures
Świat: Celesta
Poziom: 20
Skille: ._.
Poziom mag.: 14
|
![]() To jest boskie <3
ortografia i txty - 10/10 grafiki - 10/10 efekty - 9/10 (bez przesady) Oryginalne i wciągające. Bardzo fajna historia, czekam na następne części. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Taki prolog.
Hmm... na końcu powtórzony obrazek i ogień mi się nie podoba :/. Trochę pustawo gdzieniegdzie. No i jak walczą Ci bracia to reszta stoi i nadal krzyczy gostek to samo. Hmm... Kolos?
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 20-08-2007 o 13:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Śśśśświetne... Tylko co to za 2 ostatnie odrazki? Czmu ich ciala byly w jednolitym kolorze?
Dopiero ogladajac 2 raz ujrzalem nawet powazny blad, a mianowicie gdy Nifan i Ador walczyli nad nimi 2 zolnieze sie lali na 2 obrazkach zadali sobie te same obrazenia a mieli ciagle full zycia. Ocena 8,1/10
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 20-08-2007 o 13:39. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2005
Lokacja: Przemyśl
Imię: Tomaros Stonefist
Profesja: Knight
Gildia: Royal Black Feathers
Świat: Celesta
Poziom: 22
Skille: 65/65
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Nowy styl? Nowa era?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Coś mi się wydaje, że to będzie jeden z czołowych fake'ów na tym forum
![]() +Fabuła +Orografia +Fajne efekty nawet =] +Ogółem fajne ^^ -Ten efekt wybuchu ![]() No i to na tyle ^^. Aaaa zapomniałbym o ocenie 9/10.
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
Stan: Niegrający
![]() |
![]() No, nareszcie cos porzadnego.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() -Wybuch
-Pustawo -Co to za babka na pierwszym screen'ie? Więcej jakoś błędów nie wyciągnąłem. Jestem w pełni zadowolony po przeczytaniu tego fake i mimo tych błędów czytało się go chyba najprzyjemniej ze wszystkich dzisiejszych.. Chyba jesteś pierwszym kto zrozumiał pojęcie prolog ![]() @EDIT: Acha,ale nie rób tak więcej bo nie wygląda to zbyt pięknie. Ostatnio edytowany przez Oerciak - 21-08-2007 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() 9/10
Jeden minus: Gdy lało się 2 rycerzy na każdym screenie ubywało im tyle samo HP, ale nie spadał im pasek z życiem.
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 23-08-2007 o 14:01. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Oto czesc pierwsza i druga. Zajelo to dosc duza czasu, zwlaszcza, ze ilosc obrazkow jest mala, ale powstaly pewne utrudnienia.
![]() Zapraszam do czytania i komentowania. CZESC I Minelo wiele lat. Popioly juz dawno rozwial wiatr, ale wspomnienia i legendy zostaly. W panstwie Numidoru nic nie zaklocalo monotonnego zycia miasteczek. No moze oprocz przyjazdu ksiecia. ![]() Ksiaze Nadiro byl mlody i nudzil sie ograniczony krolewska etykieta. Jego pasja byly legendy i mity pobliskich krolestw. Kochal chodzic na wyprawy ze swoim przyjacielem Adinem - straznikiem z polnocy. ![]() POMOC: Zaczyna sie od slow Nadiro: Nudno w tym miescie... Juz nazajutrz cala wyprawa byla przygotowana. Plan mlodziencow szedl jak po masle. ![]() Droga choc bardzo zmudna i daleka byla przyjemna dla oka. W koncu nie na darmo rowniny Numidoru nazywane sa jednymi z najpiekniejszych na polnoc od Gor Mrocznych. ![]() Jedynym miejscem, ktore budzilo jakakolwiek groze byl las Vil. ![]() POMOC: Zaczyna sie od slow Zebraka: Ooo, czyz to nie nasz... Po kilku dniach meczacego marszu dotarli na miejsce - spokojna forteca Lixu. ![]()
Ostatnio edytowany przez Ekrolia - 20-09-2007 o 20:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() CZESC II
Tydzien po przybyciu cala trojka wymknela sie z fortecy tajnym przejsciem. ![]() Szli przez kilka dni, wciaz obok poteznych szczytow. ![]() Ostatniej nocy obok gor podroznicy cala noc slyszeli dziwne pomrukiwania. ![]() Z gor zeszly trolle i zaatakowaly oboz! ![]() Walka byla zacieta, ale zwyciestwo nalezalo do trojki ludzi. ![]() Tak jak obiecal Bard rano odeszli od gor. Niedlugo potem ich oczom ukazal sie potezny Merianor - stolica krolestwa Eter-Duin. ![]() C.D.N. Milego komentowania jeszcze raz. @KalasantyX po pierwsze, outy robie recznie, a nie w jakims programie po drugie, jak nie masz zamiaru czegokolwiek pisac konkretnego to po co postujesz?
Ostatnio edytowany przez Ekrolia - 06-09-2007 o 22:06. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() Super FAKE te animacje tez bardzo porzadne ! bardzo fajny fake'i ! 10/10 !
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() Nie rób outfitów w tym Fake Graphic Generator...
Nic więcej nie powiem bo nie chciało mi się czytać :/
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Głównie przez te animacje nie chciało mi się oglądać ... fake dobry, no ale...nie chce mi się czekać na początek jakiejś durnej animacji...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2007
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Fake fajny podoba mi sie te animacje sa nawet ciekawe ale troche nie praktyczne no ale kazdy chce wniesc cos nowego do fake ... ;] ocena 10/10