|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie odnośnie postmana.Czy jak na faccu zaczolem 1 misje mówiąc do kevina hi -mission -yes muszę maja pacca odrazu ją zrobić?Pytam gdyż nie chce niczego zrypać np płynąc z carlin do edron może mi nie uznać misji.
![]()
|
![]() |
#3 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 09 2006
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kalun Ligo
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: szukam gilldi ktora czesto hunci
Świat: Luminera
Poziom: 44
Poziom mag.: 41
|
![]() najlepiej wez krzeslo i zrob jebuta jak w tym komiksie nowym ;]
od kiedy z carlin facce moga na edron plywac rzal postman jest only pacc
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 01 01 2007
Lokacja: Poznań
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wiesniaak od Siary
Profesja: Elder Druid
Gildia: Shadows of Sanity
Świat: Iridia
Poziom: 120
Skille: 10/26
Poziom mag.: 66
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() a co do questu. Wydaje mi sie ze nie musisz isc ponownie do kevina. Ostatnio edytowany przez Zlatan1988 - 11-08-2007 o 22:09. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() jedyne co musisz to odrazu wykonac misje jak aktywujesz pacc, bo jesli poplyniesz gdzies niezgodnie z jego wskazowkami to juz postmana nie ma.
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 11 2005
|
![]() Cytuj:
Ponieważ kiedyś robiliśmy z kuzynem razem misję listonosza. Ja zrobiłem ją bezbłędnie(~6godzin). Natomiast on coś pomieszał i zrobił coś źle. Żeby naprawić błąd musiał powtórzyć cała misję od początku. Czyli według mnie ty miałbyś tak samo. Na przykład jak najpierw trzeba z Carlin-Edron pózniej Edron-Thais i coś dalej a ty na przykład zrobisz Carlin-Edron-Venore to myślę że będiesz musiał wrucić do początku ![]() |
|
![]() |
![]() |