|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
Poziom mag.: 6
|
![]() co musze miec wykonane zeby sie tam dostac ?
( wiem ze jest to na forum ale nie mam zbytnio czasu tego odkopywac i przeszukac ) i jak tam sie expi knightem ? i ile exp/h
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 11 2007
Lokacja: Mysłowice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Arachnida'royal raptile
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 80
Skille: wtf?
![]() |
![]() Żeby sie tam dostać musisz mieć zrobioną 1 misje ice island quest , i zaczętą drugą i możesz pływac na tyrsung od NPC Buddel ale uważaj bo cie może dać na złą wyspe , jeśli chodzi o expa to niewiem dokladnie ale myśle ze około 30k/h by sie dało . Jeśli chodzi o loot to taki jak z cyclopow , tylko że leci też dużo ice cubow i czasem shard, jak masz farta.
Niezbyt opłacalne expowisko. Sorry za interpunkcje i ortografiie , ale z polskiego marny jestem
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Na Emeryturze
Imię: Patrov
Profesja: Knight
Świat: Jamera
Poziom: 72
Skille: 82/80
|
![]() dzieki , jak patrzalem na tibia earth to widzialem ze troche ich tam jest i duzo floorow wiec moze dla odmiany mozna bylo by tam sie wybrac