|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 75
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() Mam pytanie...czy można kupić PACC w grze. Mój kumpel kupił za 200k, ale nie wiem gdzie mozna kupić...
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Boze Kolejny N0000b Blagam Socerer Albo Kto Inny Zabijcie Go!!!!
![]() |
#3 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() "Pacc w grze" - ty dajesz xxk kasy, a gosciu kupuje ci pacca na xx dni. Jedynym warunkiem, jaki musisz wypelnic jest danie acc numbera kupujacemu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Brzydgoszcz, Fordograd
Profesja: Knight
Świat: RL
|
![]() Lepiej nie pytaj sie o takie rzeczy, bo mozna za to banka dostac. Zarowno na tibia.pl co i w grze.
Powiem ci jedynie ze moj kumpel od roku zyje na paccu kupowanym za gp, od zaufanego znajomego, ale szczegoly sobie odpuszcze. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Warszawa
![]() |
![]() Nie no dobra powiedz my mu prawde... Idziesz do krola tibianusa i muwisz mu :
-hi dude on na to: -Yo madafaka -I want Pacc -no problem pacc for one day 20k -buy 2 pacc -ok I masz pacca ![]() (edit) zaraz zaraz czemu to jest w "Potwory"?
![]() |
#6 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2004
|
![]() Kupowanie PACC w grze od graczy LEGALNE! Potwierdzil to GM na oficjalnym forum Tibii.
Takwiec prosze nie pisac bullshitow.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 10 2004
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Elysia
Poziom: 75
Skille: 87/83
Poziom mag.: 6