![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Interesuje mnie która profesja jest lepsza pod względem przydatności na rożne hunty, oraz czy jest duże waste przy expieniu solo.
Interesuje mnie również jaki świat mi polecacie. Proszę o posty bardziej doświadczonych graczy którzy znają sie na rzeczy i na swoich światach. Z góry tnx. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() pacc: druid
facc: sorc druidem na paccu po 40 lvl jest miod gra na tombach wymiatac owszem troche na - ale to da rade odrobic questami a za to exp mmm .... ja wbijam ed na tombach na 200 mf lvl ;p takze expi sie fajowo ... nawet zaczynalem potem na d lairze po nocach w ank cos ciupac i tez pare dlkow ubilem ;p pozdrawiam i jeszcze raz : DRUID ![]()
![]() |
#3 |
Spalony innym słońcem
Data dołączenia: 26 01 2008
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
![]() |
![]() Omg człowieku ogarnij się... odświeżyłeś tematy sprzed pół roku
19:29 Dryad Elizabeth [81]: Twoj Obiad has left party. ![]() 13:24 Mateden-adam [53]: where are you from* 13:25 Old Gecaj [110]: Poland 13:25 Mateden-adam [53]: ok 13:26 Mateden-adam [53]: poland is very good city |
![]() |
![]() |