|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam dylemat po tym update. Posiadam 44 Ms z 47 poziomem magicznym,którym prawie wszedzie wychodze na -. Mam także 33 paladyna z 70 poziomem w walce na dystans. Jaką profesją szybciej osiągne wysoki level i czym bardziej opłaca się grać?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2007
Lokacja: exiva ''Ashael
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Elite'Slayer of Guardia
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 25+
Skille: 60~/60~
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Uwzgledniajac zmiany po update, polecam pala
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2004
Lokacja: Uć
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Paladyni teraz to prawdziwi kilerzy
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Jeżeli MS'em jesteś ciągle na " - " to graj paladynem, ja osobiście nigdy nie miałem do niego sentymentu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Chelsea Fan
Data dołączenia: 08 04 2006
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Aff jak na moje sorc zawsze miał "-" no przynajmniej ja xDddd fakt faktem, magowie szybko expili ale dużym kosztem a teraz to już dobitka od Cipów więc nie dziwie się że na - wszędzie masz. Może i zrobili balans ale nie pomyśleli o zyskach i stratach... wystarczy popatrzeć ile zarabiają teraz najci,palowie a ile tracą postacie magiczne. Odpowiedź jest prosta jak budowa cepa...Graj palem bo gdzie nie pójdziesz masz zyski.
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 14 08 2007
Lokacja: Radom
Imię: Sabokan
Profesja: Knight
Świat: Berylia
Poziom: 21
Skille: 60/59
Poziom mag.: 4
|
![]() grałem już każdą profesja i mozecie sie zdziwic ale po letnim uptade zdecydowalem sie na zrobienie nowej postaci od zera na calkiem innym serwie i wbrew temu co czytalem o sorku na forach jaki to jest teraz <udupiony itp itd> wybralem wlasnie jego.Bowiem zeby grac sorcem i czerpac zyski trzeba posiadac pomysl i samozaparcie.A jak pewnie kazdy wie wiekszosci dzisiejszych graczy brakuje obydwu tych rzeczy.Wiec zalozycielu tematu jesli chcesz czerpac jakas przyjemnosc z tej gry zamiast bezsensownie uciekac przed kazdym potworem wybierz SORKA.
P.S. dzieki za przeczytanie tego posta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 05 2007
|
![]() Ja powiem, tyle, ze po up, sorc stał się gorszą profesją. Jeżeli chcesz mieć przyjemność z gry i skillować to wybierz pala, jeżeli zaś wolisz latać z SDkami
![]() Ja polecam wziąć palka, ponieważ po up jest on, jedną z lepszych profesji. Nie trzeba tez uciekać przed wszystkimi potworkami jak wspomniał kolega. Wystarczą speary i tarcza ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez matrix62357 - 16-08-2007 o 16:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2007
Imię: Master Carling'Sorcer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Restricted Zone
Świat: Astera
Poziom: 137
Poziom mag.: 74
|
![]() Ja gram sorkiem, i po mimo Update nie załamałem sie ze wale mniejsze hity
gram dalej i podoba mi sie gra nim. Polecam wszystkim grę sorcem. Nie ważne jaką grasz profesją ale jak nią grasz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja tam zrobiłem sobie nowe konto i postać na Infernie, ale nie wiem kim grać, taki sam problem jak kolega. Sorc albo pall? Przypominam że Inferna jest serverem pvp enforced
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
Imię: Alvon Sher
Profesja: Sorcerer
Świat: Celesta
Poziom: 22
Poziom mag.: 20
|
![]() Krikos zalezy jak sie gra profesjami ja uwielbiam sorca tylko szkoda ze ma malo cap ale jak lepiej ci sie gra palkiem to mozesz nim grac
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Ja mam osobiście palka i dobrze mi się nim gra szczególnie po update bo można expić spearami
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2007
Lokacja: Grudziądz
Imię: Macabras
Profesja: Rookstayer
Świat: Candia
Poziom: 100
Skille: 24/30
![]() |
![]() Na inferne...hmm.. Na początek polecam Sorca, bo on zawsze zada hita, w przeciwieństwie do palka i knighta, ale z kolei aby potem stać sie prawdziwym killererm polecam Pala. PS: Jeżeli nie masz kolegów na Infernie wybierz Sorca.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Ja polecam Tobie Sorka.Mam właśnie go go i pomimo niesprzyjającego update dla sorków i druidów wybierz sorka.Sork i tak czy siak jest będzie najlepszą profesja.
![]() |
![]() |
![]() |