|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() To mój 3 fake story przedstawia on tajemniczy świat plemienia
![]() Prolog - Tu, Część I - Tu Część II - Tu Część III - Tu Część IV - Tu(na dole) [BL]PROLOG[/BL] 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() Co takiego knuli Ogrodnik i Rolnik, a jaką ważną wiadomość miał doręczyć shamanowi Minoz? Tego dowiecie się oglądając następną część która ujrzy światło dzienne niebawem. Plx Commends. Zapomniał bym otwieram rekrutację: -Król Minozów(minozy są przyjaciółmi plemienia naszych orców, rasa minoz) - plx out, -Przyjaciel Orców miał być jeden są 2 ale dobra: Nevti,Pedziej -Mag Yodi -Króla (wróg orców rasa: ludzka ludzka) plx out, -Generała i przywódcę ataku wojsk królewskich na Orców -plx out. EDIT: Sory za za duże obrazki na początku. EDIT2: @Down: Co jest nie zgodne z regulaminem? To że Orcowie mają inne stroje? @2Down: To są trofea znanych shamanów, wojowników i innych którzy polegli w boju ratując swoją rasę o to mi chodziło z tymi głowami. Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 06-09-2007 o 16:16. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 06 2006
![]() |
![]() A po co ubrania zmieniłeś. Niezgodny z regulaminem. Wielkość obrazków.
~"Król Minozów" ~Eee... oni mają skalpy swojej rasy w podziemiach? ~kropki zniknęły
![]() Ostatnio edytowany przez KalasantyX - 25-08-2007 o 18:08. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 08 2007
|
![]() Nie podoba mi się ;<
Zwłaszcza, że orki wieszają na ścianach głowy swoich braci :| Btw. Co to w ogóle jest Minoz ? oO Nie znam gościa :| Cytuj:
Wystarczy?Obrazki za szerokie/wysokie, a niektóre ważą więcej niż ustalone 0.5 mb. No...widze, że pojedyńczy..właśnie to napisałem...że niektóre.(kumaci ludzie zrozumieliby, że chodzi o pojedyńcze :|) Może to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem? :p Ostatnio edytowany przez iGeneration - 25-08-2007 o 20:56. |
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Umiesz czytać ze zrozumieniem? POJEDYNCZY[ czyli 1 obrazek durniu! Po 2 policzyłem i wszystkie obrazki razem mają: 2624.77 KB więc ten fake nie łamie regulaminu pomyśl, i sprawdź a potem oskarżaj! Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 25-08-2007 o 20:24. |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
![]() |
![]() Minusy:
-Za duze obrazki -Brak kropek i przecinkow -Biedny ten zamek (jezeli to zamek) -Zle polaczenia trawy z ziemia -Outfit sraznika -Miecz minosa (widac w nim podloze) -OTSME? Plusy: +Outfit minosa, bo moj ^^ Wiecej napisze po pierwszej czesci. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
O kropkach zapomniałem ![]() To nie zamek tylko obóz Co jest złe w strażniku? Nie OTS me tylko sklejka. Co do outa minosa to srry potrzebowałem coś fajnego a nie miałem za dużo czasu więc użyłem twojego. |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() na prolog narazie dobry 8/10
Łap białe outy i podkolorówki kilku orków leader ![]() spearman ![]() shaman ![]() berserker ![]() warrior ![]() mam nadzieje że się podoba... (wiem że syf...)
Hey, hey, hey... Ostatnio edytowany przez krupam - 26-08-2007 o 11:51. |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2005
Lokacja: Kalisz
![]() |
![]() Słabe... ten młot kowala-.-
Dziwnie zrobieni ci orkowie (ciuchy) Ostatnie plemię 7 osób, obozy orków wyglądają inaczej nie mieszczą sie w podziemi. Są one zazwyczaj duże rozbudowane maja wieże strażnicze koszary i dużo legowisk wszystko jest wzmocnione i obudowane kolcami. W murze pod ziemia białe kropki. Lampy ogniste na drewnie -.-... 1/10
Arthas is never going to die. 2020 & still not dead. Ostatnio edytowany przez Sir Speed - 26-08-2007 o 12:23. |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() O co się stało, że nikt się nie czepia palącego się gościa
![]() Co do Speeda tych Orców jest więcej tylko wszyscy nie występują. co do tych obozów powiedzmy, że Orcowie Czerwoni mają inne zwyczaje ![]() @Krupam ![]() @Topic Część pierwsza niedługo potrzebuje tylko kogoś kto będzie królem minosów, i da out |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sorry za double musiałem odświeżyć.
Daje część pierwszą: 9. ![]() 10. ![]() 11. ![]() 12. ![]() 13. ![]() 14. ![]() 15. ![]() 16. ![]() 17. ![]() 18. ![]() 19. ![]() Część 2 niebawem nadal poszukuje ludzi do mojego fake rekrutacja jest na 1 stronie plx zgłaszajcie się, a jak nie umiecie robić outów to wam zrobię. Plx Commends @Down OTS ME?? euihuieheuiheuiehieuheuiheih czysta sklejka noobku. Masz fajne postacie Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 28-08-2007 o 12:29. |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zalosne...nie wymagajmy od niego niczego nowego, bo ludzie nie otwarci na krytyke nie rozwijaja sie...a fake to czysta rozpacz ;<
|
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
|
![]() Chetnie zobacze twoje super hiper fake.
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() @up
to nie OTME @topic nieźle,nieźle moge być knightem,przyjacielem orców(rasa:ludzka) out: ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() Prolog
+Fabuła -Głowy orcow na scianach. -narzedzia kowala czesc1 +fajna zbrojownia +elementale (wykonanie) -elementale(czemu nad 4 elementalami jest jeden podpis?) -brak miecza przy dedzie jednego z rycerzy. ogolnie to 5/10 malo brakuje do idealu! |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2006
Lokacja: Brzuch Smoka Wawelskiego
Wpisy bloga: 1
Imię: Jestem Hardkorem
Profesja: Elite Knight
Gildia: Urwiesz mi od internetu...
Świat: Piorunochron
Skille: 3piętro
|
![]() haaaaaaaahahahaha headshot ^^ myslalem ze to tylko w et ;Da tu widze czerwony ork strzela headshota ;o
@topic czerwone orki ? niedlugo beda niebieskie XD literowki 5/10 !!! ORKi xD
#18 |
Użytkownik Forum
|
![]() - Beznadziejna fabuła (mnie znudziła sie walka orków z ludźmi), jeśli lubisz to rób
- literówki Nawet ładne wykonanie ![]() 7/10 Postaram sie dorzucić maga albo kogoś ![]()
#19 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Dzięki za komendy pracuje nad 2 częścią tylko trzeba mi maga.
Cytuj:
![]() Cytuj:
@Down Poczytaj cały temat to się dowiesz. Nie to nie zdrajcy tylko osoby zasłużone sławni shamani/wojownicy etc. Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 30-08-2007 o 20:37. |
||
![]() |