|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam, mój dysk od jakiegoś czasu nie czyta wszystkich płyt, na początku mi to zwisało bo miałem zainstalowane te gry itp. Ale gdy dziś kupiłem GTA IV to już się wkurzyłem...
Na początek kilka informacji : Czyta między innymi, SWAT 4 - stan bardzo zły (pęknięty i rysy) Nie czyta : Gothica, stanu bardzo dobrego, KIEDYŚ CZYTAŁ !!! I GTA, stan oczywiście idealny bo nowy :/ I innych... Co może być powodem tego problemu? @Edit Nazwa : HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H55N Wersja : 5.1.2535.0 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2008
|
![]() Kup se nowy. Vuala
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rook-User roku 2007
Data dołączenia: 22 06 2004
Lokacja: Zielona Góra
Imię: Pan Klocek
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Poziom: 51
Skille: 27 fist
|
![]() Miałem podobny problem, spróbuj usunąć sterownik od DVD i zainstaluj najnowszy, ściągnij z neta. Wystarczy że wpiszesz nazwę napędu i numer seryjny, nie powinno być kłopotów ze znalezieniem.
Chwile z życia Pana Klocka ![]() ![]() "W tym szaleństwie jest metoda. Wal ich wszystkim, co masz. Wal ich mocno i szybko. Wal ich, póki nie przestaną się ruszać. Oto metoda" -Krusk zabójca Tanar'ri |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Profesja: Royal Paladin
|
![]() A jak je usunąć?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Furora
|
![]() Ale głupoty tu piszecie hahahah!
Jak kiedyś chodziło to masz problem techniczny, a nie software. Proponuję najpierw przeczyścić Cd-rom w środku wpuszczając sprężone powietrze. Jak to nie pomoże nanieść kropelkę wysoko procentowego alkoholu na laser (najlepiej patyczkiem do uszu). Jak to nie pomoże to tylko iść do sklepu i kupić nowy cd-rom ... Wypowiedź na temat wiedzy oraz doświadczeń własnych. |
![]() |
![]() |