|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Sciagnolem sobie program FindIt uzylem go a potem naszla mnie mysl aby go przeskanowac i?
Webwasher-Gateway 6.0.1 2007.08.17 Virus.Win32.FileInfector.gen!90 (suspicious) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na emeryturze
|
![]() Boże, ile razy należy wam to powtarzać? Program grzebie w rejestrze w poszukiwaniu wpisów, dlatego część antywirusów może go tak postrzegać. I nie polegaj na opinii wyłącznie 1 antywirusa, bo to zgubna postawa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wiem ze niektore antywirusy postrzegaja niektore zeczy jakos wirusy...ale sciagnolem program o ktorym nigdy nie slyszalem wiec chcialem zobaczyc co sadzicie o tym.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 07 2005
Lokacja: Dark Zone
Świat: Nebula
|
![]() A ja spostrzegam Twoje bledy >.<. Proponuje sciagnacsobie nowa Mozille, albo pisac w Wordzie o ile nie stac Cie na slownik xd
A tak w ogole to to chyba ma ten smiszny znaczek jakosci Tibia.pl ?
"GDYBYS BYL, CHOC W POLOWIE CZLOWIEKIEM JAK LUDZIE, KTORYMI GARDZISZ TEN SWIAT BYLBY LEPSZYM MIEJSCEM!" Wlochaty "Każdy chce, by jego prawda była tą jedyną. Bo przecież moja racja jest najmojsza, prawda? Daleko nam wciąż do otwartych społeczeństw, które rozumieją, że ludzie są różni, wyznają różne wartości, chcą w życiu różnych rzeczy." Marta Wawrzyn/ pardon.pl |
![]() |
![]() |