|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Czesc wam, przeglądając dział questy natrafiłem na quest skeleton decoration, pomyslałem ,ze to coś ladnie bedzie prezentowalo sie w moim domku xd ,ale mam jeden niemały problem, JAK SIE DOSTAĆ NA TYRSUNG?! . Mam wykonany barbarian test(jeśli to cos znaczy) i gdy ide na lódke(ta z której mozemy dostać sie do barbarianów lub na wyspe okolnir tamtejszy npc poprostu niema zamiaru mnie tam zabrac.
Oto moja rozmowa z nim: 16:23 xxxxxx [52]: hi 16:23 Buddel: Hey big guys. *HICKS* 16:23 xxxxxx [52]: passage 16:23 Buddel: Where are we at the moment? Is this Svargrond? NO!*HICKS* Anyway! Where do you want to go? 16:23 xxxxxx [52]: tyrsung 16:23 Buddel: T'is is too dangerous! When the shamans say you are allowed to *HICKS* go there, I paddle! So what is the dest'nation o' your choice? po jego wypowiedzi poprostu nieweim co mam odpowiedziec ,zeby dotrzeć na tę wyspe. Jeśli ktos wie jak to zrobic prosiłbym go(jeśli można) ,zeby wyraził to w swoim poście. Za pomoc z góry dzieki ;* @down jak ją "odblokować? mozesz podać przynajmniej jakieś wskazówki? Ostatnio edytowany przez Katarupaczka-kaczkins - 21-08-2007 o 17:44. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 120
![]() |
![]() najprawdopodobniej nie masz odblokowanej tej wyspy.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() @up
wielkie dzieki |
![]() |