![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() J.w., ten 80ed to jakby nie patrzeć ja
![]() Naszło mnie dziś na waste troszku, to zrobiłem wreszcie filmik z takowego: http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/29419 Enjoy.. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 11 2006
Lokacja: London
|
![]() No ja nie wiem co jest fajnego w graniu na non-pvp...
@topic Pg pG PG pg |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
|
![]() A na pvp to chodzi tylko o zabijanie, czy może też czasem wyskoczycie na jakieś hunciki? :< No więc potraktuj non-pvp jako wersję nieco okrojoną pvp, choć niekoniecznie gorszą. Rzecz gustu, ja np nie lubię ludzi ubijać, dlatego zacząłem grac na Candii, jesli masz z tym problem to idź kogoś zabić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
@ontopic Btavo Soulmann, to mi przypomina stare dobre czasy. Hail Candia. ;] Ostatnio edytowany przez Yebro - 16-08-2007 o 00:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Lokacja: Skierniewice
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
![]() |
![]() nicee xD czyli teraz sorc/druid bez waste nie ma dobrego expa? ;s
@offtop Pan reklama moim idolem ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() Noo...magowie nie sa tacy straszni jak ich maluja
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Ja bym to zwastował na vamp hell lepsza zabawa i większa szansa na częściowy zarobek ..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
W zasadzie mogła spaść vampka i zarobek by był (około 4k), zbierając gp i inne śmiecie (typu ancient shield, obsidian lance, vampire dusts) dałoby się waste ograniczyć, ale exp rate spada wtedy niemiłosiernie (~70k/h, przy bardzo ograniczonym zużyciu gfb [max 1,5bp/h]). Ostatnio edytowany przez Soulmann - 16-08-2007 o 02:58. Powód: Literówka. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 12 2005
Lokacja: Gdynia
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Avari Aldaron
Profesja: Elder Druid
Gildia: Eternal Friendship
Świat: Grimera
Poziom: 133
Skille: 23/28
Poziom mag.: 74
![]() |
![]() ![]() Racja npvp - rook na mainie. Nie no rozumiem ze ten filmik pokazuje jak nie nalezy grac drutem. Patrzac po mlvl i lvl wnioskuje ze zdecydowanie wiecej czasu zajmuje ci afkowanie i robienie run niz granie i expienie. Moze i ratio dobre ale kompletnie bez sensu takie cos. 58k expa za 7 bp gfb... marnotrastwo. Kupujac je na rynku to 15k, za ta kase w tarpicie lub stone mozna by wbic 3x wiecej expa , choc 2x wolniej. Jesli sam ze zrobiles to i tak waste, lepiej juz ten czas poswiecic na UH i sprzedac z zyskiem - 7 bp gfb to ok 8 bp UH - 24k a za tyle to mozna ze 200k expa zrobic. A jak bardzo ci zalezy na extra ratio to lepiej zrobic Uhy czesc selnac czesc dac blokerowi ina quary scouty skoczyc - exp 150k/h i zawsze sie zwroci a czesto jest sie kupe hajcu do przodu.
![]() |
#12 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Świat: Candia
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Jakoś nie mogę przekonać się do tych tombów za teleportem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Dokładniej to za 3,5bp gfb. I jeśli jeszcze tego nie zauważyłeś, to celem tego filmiku było właśnie waste... Co ma zrobić druid, który nie ma ochoty wbijać kolejnych levelków, equ ma skompletowane, kasy od cholery i żadnych więcej celi w grze? Trzymać się tej kasy na siłę żeby puścić na allegro? To nie dla mnie, wolę już nakręcić głupi filmik. PS Te GFB kupiłem za 2k/each, czyli zmarnowałem na tym tombie 9k (licząc z mf). To chyba nie tak dużo. Ostatnio edytowany przez Soulmann - 16-08-2007 o 12:51. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 10 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Ever Dream
Poziom: 112
Skille: 27
Poziom mag.: 68
|
![]() Odkąd sięgam pamiecią, to druid zawsze miał nadmiary gotówki -.- Gdybym ja zrobił takie waste jak ty, to pewnie bym nie miał za co blanków kupić.
Apropo trenienia mlvl. Bicie tego skilla na runach to MIT. Za BP of SD rośnie mi z 4% mlvla. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 04 2005
Lokacja: Dzierzgoń
Imię: Tomuszom
Profesja: Elder Druid
Świat: Xantera
Poziom: 83
Poziom mag.: 66
|
![]() nice filmik
![]() @Ci wszyscy co gadaja o mlvlu.. ja tez mam nawet wysoki mlvl w stosunku do lvla ale z tego co pamietam to na runkach nie wbije 30-40% dziennie ;S teraz od wbijania mlvl jest Exura Sio "~ ;] i niech Sir Dark Archeon to zakapuje bo widac ze ma wysoki lvl druida a pier... gada glupoty ;s albo hmmm zal mu zadek sciska ze ma nizszy mlvl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zbanowany
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 11 2005
Lokacja: Rzeszów
Stan: Na Emeryturze
Imię: Dudinx
Profesja: Knight
Skille: 95/93
Poziom mag.: 8
|
![]() GZ, Soulmannie.
Expisz szybciej niz moja babcia na sheepach :C
http://s165.photobucket.com/albums/u78/dudinx/ 15:19 Dudinx [129]: guwno 15:19 Dudinx [129]: guffno* 15:19 Krisi Paladynek [137]: pisze sie gówno 15:19 Krisi Paladynek [137]: masz 10 lat ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2007
Imię: Blondina
Profesja: Royal Paladin
Świat: Julera
Poziom: 113
Skille: 100/84
Poziom mag.: 20
|
![]() Cytuj:
![]() "Lecz te czasy nie mogły trwać długo(...)" Pozdro ![]() Żeby nie było offtopa to powiem, że ładne waste <lol2> ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zbanowany
|
![]() Cytuj:
Zdecydowanie bardziej oplaca sie trenowac mlvl po tym update, bo zauwazylem ze Soul~ ma lepsze hity z visa na 80 lvlu i 67 mlvlu niz ja na 93 lvlu i 64 mlvlu >.< |
|
![]() |
![]() |