|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2006
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Inferna
Poziom: 5x
Skille: nvm/nvm
Poziom mag.: 4x
|
![]() Powiem Ci, że jak (będąc pod wpływem paraliżu) na 54 lvl hydra 2x zaj*bała mi kombo (podczas lurowania i do tego w mniej niż 1,5 sekundy), to się złożyłem zanim 'dało się' UHnąć (UH z hotkeya nie zawsze działa : P).
Z TibiaWiki: Est. Max. Damage: 675 hp per turn Oczywiście nieco przesadzone, bo szansa, że Ci tak walnie jest mała, no ale ryzyko spore na takim lvlu.
Ostatnio edytowany przez Lasooch - 22-08-2007 o 11:31. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Proponuje abyś wbił troche większy lvl, na 35 troche mało hp... I na 40-45 lepszym teamem byłby MS, ED - sio, palek.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Lokacja: Krk
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Gildia: Sword Dancers
Świat: Guardia
Poziom: 121
Skille: 90/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Zawsze jest ryzyko xD a na twoim lvlu jest ona b. duże, nawet jesli uda ci sie bloknąc kilka hydr to nawet podczasz nieszczesliwego wypadku przy lurowaniu lurniesz sobie 2-3 hydry i wtedy lezysz, a zwrot raczej... malo prawdopodobny
![]() heheh pamietam jak na niższym lvlu 90~ padłem na 6 ciu hydrach xD
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: Łęczna
Stan: Początkujący
Imię: Dreth Miath
Profesja: Rookstayer
Gildia: Green Brothers
Świat: Grimera
Poziom: 10+
Skille: 92/89
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nao, jak skoczyłem na hyderki posiochac knighta druidem to jego lv'lek był 38 =p Czyli prawie jak Twój, dodam, że chłopak ani razu nie był na redzie
![]() |
![]() |
![]() |