|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Posty: 541
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Mam na serwerze Titania Palla i Knighta i nie wiem kim grac :/
Knightem nie moglbym dlugo skillowac bo tego nie lubie i tak czesto nie gram. Pallem nie mam doswiadczenia gry. POMÓŻCIE!!! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() rzuc moneta. jak wypadnie knight, skasuj palla i skiluj. wiem ze to paskudnie nudne, ale szczegolnie po update zwraca sie z nawiazka wiekszy skill. jak wypadnie palek, skasuj najta. speary/kamienie w garsc i mecz skile.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2006
Lokacja: Posty: 541
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Aktualnie mam na knightcie skille 59/57 i juz nie umiem skillowac i chyba juz nigdy nie bede
![]() A pallkiem mam tylko 33 dista, ale on szybko idzie ![]() I nie wiem co zrobic :/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Ja proponuje kupić se mózg ; / i stanąć za karę w kącie na pół godziny a potem upuścić sobie hantla na palce u ręki.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2006
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 05 2007
Świat: Candia
|
![]() Cytuj:
Może i źle napisał, ale trochę racji ma... Ja sam nie lubię, gdy ludzie wypisują głupoty (no dla nich to może nie są głupoty ;P) w stylu "czy grać 10 knajtem czy 11 palkiem? plix pomóżcie!!!!!!!111111". Takie sprawy się rozwiązuje samemu, a jeśli ktoś ma z tym problem, to chyba taka gra nie jest dla niego. Pozdrawiam. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2007
Lokacja: Nieznane
Imię: Dragoon Elite Knight
Gildia: brak
Świat: Harmonia
|
![]() Kwadrat ma racje wybierasz co chcesz. Twoja decyzja czym chcesz grać chyba że ktoś ci coś powie to ty to zrobisz.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zbanowany
|
![]() Ty! amoze zrobmy nowy dzial ! o nazwie " Co zrobic jak padne jakie skille zrobic kim grac pallkiem czy knightem jak to fajnie sie gra 13 knightem" jak widac krotko i na temat
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 06 2007
Lokacja: Szczecin
|
![]() graj troche tym i troche tym co ci szkodzi ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 05 2007
![]() |
![]() Po 1: Nie "pall", tylko "pal", jak już. To jest "paladin", a nie "palladin". Jedno "L"!
Po 2: Wybierz tego, kim ci się lepiej gra. To zależy od ciebie, czy wolisz bić z dystansu, czy wręcz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 07 2005
|
![]() Przepraszam Cię bardzo, ale nie chciał byś, aby ktokolwiek łapał Cię za słówka, oczywiście banalne, gdzie łatwo popełnić błąd. Co do słowa paladin, a palladin z dwoma (l), według mnie żadna różnica, zrozumiałeś o co chodzi? Masz jakiś problem z tym, że ktoś tak napisał, a nie inaczej? To, że jak zwykle ktoś się przyczepi do czyjegoś stylu pisania, jego błędów, niech przynajmniej raz spojrzy na siebie i niech pomyśli, czy jest taki idealny na jakiego wygląda.
Co do tematu, tutaj nie ma co doradzać, musisz sam podjąć decyzję, po update dużo rzeczy się zmieniło, tak więc czy będziesz grał dalej knightem, jeżeli tak uważasz i łatwiej nim grać, to proszę bardzo, czy paladynem, który bardzo dużo zyskał w tym - ll -. Jak będziesz przygotowany na zbieranie kamienii, co z jednej strony wydaje się żmudną i nudną robotą ![]() Pozdrawiam i życze Ci powodzenia. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 10 2006
Lokacja: Siemianowice
Gildia: Jest :)
Świat: Morgana?
Poziom: 8
Skille: kto to?
|
![]() Cytuj:
![]() ja bym wybral palka
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 09 2007
Imię: Sniiper
Profesja: Paladin
Świat: Berylia
Poziom: x
Skille: xx/xx
Poziom mag.: x
|
![]() Jak chcesz szybko Bic level i malo skilowac to wez Pallka. Bierzesz Spirki lecisz na ac i lvlek idzie wraz ze dystem
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 09 2007
Gildia: ---------------
Świat: Askara
Poziom: 12
Skille: 55\55+
Poziom mag.: 2
|
![]() Wybierz czym Ci sie lepiej gra.To troche głupie pytanie.
Palem z mojego doświadczenia jak najszybcjej wbic skile 70 lub okolo 65 na 20lvl i expic.Expi sie miodzio.Idziesz na 15 na qwardy i w kilka minut masz lvl. Knightem to nie mam dużego dośwadczenia bo zaczołem grac kila dni temu. Palem wkurzało mnei to że gdy skiluje brakołało ciągle spearow. DUUUżo kasy wydałem na trening.Przy 64discie moj best byl 140 chyba. Expiłem na cyckach i spokojnie codzienie lvl mialem. |
![]() |
![]() |