|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() Zainspirowany arytkułem o własnych fake stworzyłem pierwszy obrazek z całej logicznej historyjki przewidzianej na pięć obrazków. Jak ukończe pozostałem cztery to umieszcze je na forum wraz z opisem
![]() Coment PLS
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 04 2004
Lokacja: Lublin
|
![]() Nie ma obrażeń od sd i napis "Steve yells..." jest troche za wysoko, a pozatym spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Płock
![]() |
![]() Tak jak Youri powiedział nie ma obrażeń i powinieneś jeszcze odjąć troche hp z życia ;]
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() Nice..zgodze sie z moimi przedmówcami
![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 02 2004
|
![]() Cytuj:
jestesci tepi czy tylk oudajecie?? przeciez steve to jeden z CIPow i ma Funkcje God to trudno zeby go ktos trafil z sd ... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2003
Lokacja: Darashia 2, Flat 03.
![]() |
![]() Cytuj:
![]() I jest jeszcze 1 błąd...to wygląda tak, jakby było z punktu widzenia Steve'a, bo on jest na środku i widać to, co on widzi... tzn chodzi o to że Vis Maior widziałby inny obszar. Mam nadzieję, że rozumiesz o co mi chodzi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Youri; Dark Pally; Lamdar II: Wiem, to mój pierwszy więc moge miec niedociągnięcia
![]() @Lamdar II: Zwykły paint i żmydna zabawa z ctrl+c ctrl+v oraz malowaniem poejnynczych pix na bialo ![]() @WizzArD: po pirwsze to jest fake, po drugie obrazenia mu dodam w następnej wersji, wtedy umieszcze odrazu wszystkie fake ze Stevem pt "Steve i DSL" @Androj: Wiem, ze Steve jest w tym screnie na srodku, to ma byc cos ala komiks, może to poprawie ![]()
Kłócenie się na forum jest jak uczestniczenie w paraolimpiadzie, może i wygrasz, ale nadal będziesz zacofanym -.-" Ostatnio edytowany przez Vanhelsen - 04-10-2004 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Częstochowa
![]() |
![]() Ogólnie spoko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() hity od SD sa czerwone ...
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 09 2004
Lokacja: fotel przed kompem
![]() |
![]() nio niezle stary niezle trzymaj tak dalej
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Jak youri cos mowi to prawda
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Piękne!!!
Wspaniały czerwony X na białym tle. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |