|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Czesc ^^ .
Postanowilem zrobic temat z SS'ami ;p Qumple tez bendo dawac SS'ki ale nie zaduzo :/ . Ale ja bende duzo dawac ^^ Ok zaczynam : Stan postaci ; ![]() 48 Level ; ![]() Loocik z guardow jak zkonczylem Expic ; ![]() Kolega chcial na Wyverny chial dobic LvL oto Loot : ![]() Musial dac Loga ubilem se jescze jednego iii ![]() ![]() Nawet ladny E-Wave ; ![]() Kolega chial poskillic ![]() ![]() ![]() Prosze o kommenty ![]() Dobra pozniej dam wiencej Pozdro ;o
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 11-06-2007 o 16:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Ladne SS'ki i Gratz MLvLa
![]() ![]() --------- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 12 2006
Lokacja: Kalisz
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Berylia
Skille: 100/72
|
![]() czesc!
screeny nawet fajne, milo sie je oglada nie tylko same advy ![]() pozdro i oy tak dalej
I'm not perfect. I live on the planet Earth where humans live. Humans aren't perfect. Never have been. Never will be. I don't always make the right choices. I don't look like a fashion model. I don't always do what people expect of me. I'm human. I'm imperfect. But there is no one else like me in this whole wide world. I'm unique. I'm a miracle. I'm a legend, and my enemies envy me. bemko'
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Thx za kommenty niedlugo ide noob charem pkowac tez cos walne
![]() PS: My gramy na Azurze czyli tez inni mogo dawac EsEs'y z Azury ![]() @Down Jak myslisz ze maga kupilem to sie grubo myslisz ^^
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 15-06-2007 o 20:49. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2007
Lokacja: Wrocław
![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nachwile dwa Screeny bo w Kazo nachwile mam problemy z Pkerami pozniej ich wyrombie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 13-06-2007 o 18:00. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam nowe Ss'ki ;o nikt nie kommentuje bo na piontej stronie.. dlatego dam nowego posta zeby poszlo na jedyneczke
![]() Tutaj zakup po hacku :/ ![]() Tutaj nie zadobre SD ![]() Ok tutaj Edit : Tutaj pozbieralem po kazdej kopie Mace & Sword tutaj ile CAP ![]() ![]() A tutaj Kasa z tego xDD : ![]() Pozniej zedytuje i dam wiencej Bibi ide exp ^^
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 15-06-2007 o 19:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Nice foty, male moglbys je czesciej umieszczac
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2005
Lokacja: Kraków
Świat: Selena
|
![]() Cytuj:
Rotfl. Dobrze, że są jeszcze ludzie na forum którzy potrafią mnie rozśmieszyć. Spadłem z krzesła. lmao.
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() Tutaj jescze SS'ek Pkera sie ubilo ![]() ![]() BiBi @ Thx Maxio :* i pytanie z kond ta blue robe :> i czemu dales loga jak powiezdalem Jol xD!!
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 16-06-2007 o 11:04. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() Kk, pomogę trochę qmplowi
![]() 10 Lvl mojego nowo narodzonego paladina ![]() ![]() Tutaj 42 dista wbitego podczas expienia ![]() ![]() I teraz loot & exp wbity podczas 10 minut, co sie nie zminilo do konca wyprawy. ![]() I stan posatci na dzien 14.06.07 ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
![]() ![]() |
![]() No cóż... Jest wiele tematów z mniejszymi poziomami oraz gorszymi zdjęciami, a jednak tamte komentują. Dlaczego nie komentujecie naszych zdjęć?
Dam coś zrobionego dzisiaj. 11 Poziom zdobyty w kopalniach krasnoludów. ![]() Dosłownie 10 sekund później awansowałem na 4 poziom mojej wiedzy magicznej. ![]() Moje umiejętności walki dystansowej, również uległy zmianie ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 06 2007
|
![]() Nie no SS super dziwie sie tylko czemu porzuciles gre sorcem i zaczoles grac palkiem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 01 2007
Profesja: Paladin
Świat: Astera!
Skille: 7x/6x
|
![]() Nudne ss'y :/ daj coś z PK jakiś fajny loot albo hunta na DL/Drag a nie same guardy i zbieranie maców ... wszystko po fakcie
![]() Astera Rullez ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Szukam Ludzi do PK !!! MSG na Azurze do Xaki the Magician
\|||/ (o o) ,----ooO--(_)-------. | nie karmic.............| | TROLLI!................| `--------------Ooo--` |__|__| || || ooO Ooo A Czesio to nie troll !! ![]() Ostatnio edytowany przez Derius - 23-08-2007 o 21:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 07 2007
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Witam!
Bardzo mi się podobają zdjęcia. Szkoda, że hacka miałeś, ale widze, ze się nie poddałes i grasz nadal. Taki level bez Pacc, niektórzy to od 1 lv na pacc jadą i góra 30 wbiją ![]() Ostatnio edytowany przez Besidillon - 19-07-2007 o 20:15. Powód: ... |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zbanowany
Data dołączenia: 07 07 2005
Lokacja: Bielsko-Biała
Stan: Aktywny Gracz
Skille: 10/10
![]() |
![]() Ja pierdole jak taki noob wbil ten lvl?xD Allegro rox?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Bambooha
Bo lubie grać ^^ @Besidillon Dzienki ^^ Ale braciszek tez zaczoł grać w tibie zaczoł sciongać boty i znowu hack ^^ Teraz tylko gram na azurze i pkuje i troche zaczołem grać na Kyrze ^^ Niedługo znowu zaczne dawać Screeny i Temat teraz jakby sie nazywa "Syhur Life and PK Azura"^^ |
![]() |
![]() |