![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: secret
Poziom mag.: 5
|
![]() Przedstawiam moje pekerskie wypociny na tym straconym serwerze jakim jest Xerena. W filmie dołączone jest nagranie z team speaka, więc można się też pośmiać. Enjoy it!
http://pl.youtube.com/watch?v=BxEpBq_hASc PS. pada m.in. 44 i 54 knight oraz 48 MS.
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 09 2007
|
![]() No grafa nie jest za świetna za to z sapów i nieudanych comb na 1! można sie pośmiać
![]() Ale wiesz co? tym filmem nabrałem chęci na zorganizowanie jakiegoś pk teamu, nie grałem tak na poważnie w tibie z pół roku z This is how we do już nie robie akcji... a mam ochote pona*****ać jakiś nobków dobra kończe bo sie rozgadałem ![]() @edit PS. Mam pewną sprawe do ugadania. Widze że robiłeś to na vegasie... chodzi mi o końcowy efekt gdzie dałeś napisy końcowe. gdy robie coś podobnego na vegasie to ten efekt strasznie szybko przemija - jak to zrobić żeby był dłuższy ? nie wiem czy dobrze wytłumaczyłem.. prosze o odpowiedz. Ostatnio edytowany przez Bialason - 24-10-2007 o 23:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2007
Lokacja: Polska
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vision
Świat: Furora
|
![]() Nie odnaleziono serwera
Firefox nie może odnaleźć serwera pl.youtube.com. * Sprawdź, czy adres nie zawiera literówek jak np. ww.example.com zamiast www.example.com * Jeśli nie możesz otworzyć żadnej strony, sprawdź swoje połączenie sieciowe. * Jeśli Twój komputer jest chroniony przez zaporę sieciową lub serwer proxy, sprawdź, czy program Firefox jest uprawniony do łączenia się z Internetem.
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Na Emeryturze
Świat: Obsidia
|
![]() no i to sie nazywa pk team
![]() filmik fajny ale niezbyt wyraznie to widac |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
Data dołączenia: 10 05 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() film jak film
![]() ten ostatni mial okazje uciec... przesunac jednego typa i uciec... ale presja robi swoje ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Titania
![]() |
![]() O.o fajny fajny dawac na Titanie tam z wami moge popekowac 60+
![]()
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() co do pk nawet fajne, tylko czemu prawie wszystkie trapy na zamku? ^^
a zgranie mi sie strasznie nie podoba... gosc odlicza 3,2,1 a leca tylko 1-2 sdki |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 10 2005
Lokacja: Wrocław
Świat: Titania
![]() |
![]() @UP
Czemu nie? Latwy trap i lakomy kasek ![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
Lokacja: Zielona Góra
Profesja: Knight
Świat: Xerena
Poziom: 40+
Skille: secret
Poziom mag.: 5
|
![]() Thanks za pozytywne komentarze jak i konstruktywną krytykę. Co do odliczania czasu na combo to już jest to opanowane, ponieważ moje słowa(jestem pseudo battle commanderem xD) dochodziły z 2-3 sekundowym opóźnieniem, a ja shootałem, gdy skończyłem mówić..
Ten Pan, który prosi o moją odpowiedź w sprawie napisów końcowych niech pisze na 2644408. bibi ;*
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 01 2006
Lokacja: Zza monitora
![]() |
![]() te "SD Combo" cos wam nie wychodzily ale ogolnie filmik niezly
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Nice, przynajmniej nie było co drugiego słowa "kurwa" i "na*******aj" jak to się często zdarza
![]() ![]()
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |