|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2004
Lokacja: Wroclaw
Stan: Aktywny gracz
Imię: Sir mapes
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Vampires Brotherhood
Świat: Lunara
![]() |
![]() Mam pytanie odnośnie dostępu tego obszaru. Jako że pierwszy quest (wszystkie misjie) Explorersów zrobiłem jeszcze przed dodaniem misji w Calassie. Teraz mam pytanie czy żeby misje na Frozen Trench muszę wpierw zrobić tą zaległa na Lberty?
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Frozen Trench wymaga zrobienia Calassy tudzież chociaż zaczęcia jej bo frozen trench to tereny podwodne wymagające Helmet of Deep
Dodatkowo musisz zrobić tyle misji z Ice Island Quest abyś mógł uzyskać dostęp Do Tyrsung
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Sytuacja wygląda tak, ja mam skończone wszystkie misje i mogę podróżować między NP a PH. Czyli kupić hełm mogę. To znaczy że będę mógł się tam wybrać?
Robisz błędy? Nie potrafisz napisać wyrazu "góra" poprawnie? Cały czas wykręcasz się "że nie musisz pisać poprawnie bo nie umiesz?" Zainstaluj FireFox'a 2 a może w czymś Ci pomoże -.-' http://www.mozilla-europe.org/pl/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 07 2005
Lokacja: Łódź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kurizu
Gildia: Twilight Brigade
Świat: Fortera
Poziom: 78
Skille: 92/80
Poziom mag.: 20
![]() |
![]() Zaczynasz w Liberty Bay biorąc misje na Calasse potem płyniesz na Calasse po helmecik
![]() na Tyrsung w to miejsce ![]() Btw po update poza misją na Calasse której nie masz doszły jeszcze 3 nowe ale to już wymaga zrobienia Norse~ outfit ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() OK już wszystko wiem
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2005
Lokacja: Jaworzno
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 101
![]() |
![]() A ja mam problem odnosnie Frozen trench :/
Zrobilem wszystkie misje explorera calasse tez a ice island quest mam do momentu gdzie musze oddac 5 bat wingow 4 bear pawy itd Kiedy chcialem wziasc misje w svargrond nie dalo sie a jak próbowalem wchodzic na tyrsungu pod wode dostałem tp przed ten "mostek" I mam pytanie czy musze dalej zrobić Ice islands czy cos zawaliłem w Explorerze ?
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 06 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Askara
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2006
Lokacja: W domu
Stan: Na Emeryturze
Imię: Fallathanu
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Furora
Poziom: 110
Poziom mag.: 65
|
![]() wykonalem all misje explorera na port hope + callase, 4 misje na ice island i jak chce wziasc nowja misje na svargrond od Lurika to mowi mi ze nie ma dla mnie zadnej misji :O
czy wie ktos cos trzeba zrobic ?0o