|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 06 2007
Lokacja: WaWa
Stan: Niegrający
|
![]() Mam takie pytanie ...
Expiłem z Royal Spears i czasem mnie wkurzaja że żadko trafiaja ale moge nosić tarcze... Wiec chciałbym spróbować onyx arrows ale niewiem czy sie opłaca [ ile one maja ataku i czy czesto trafiaja ] Na gs'y co mi radzicie ??? [za błedy przepraszam] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Częstotliwość trafień zależy od twojego Distance Fighting. Acha , podaj swój lvl i statsy bo tak nikt ci nie pomoże
![]() Ostatnio edytowany przez Basen - 25-08-2007 o 18:07. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() Cytuj:
3000 onyx arros = ~3h expa = 15000gp sam zdecyduj... o ile sie nie myle to bronie miotane maja zawsze nie mniej niz ~40% szansy na pudło, niezależnie od skili
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 37
Skille: 6*/5*
Poziom mag.: 13
|
![]() @up- jego problem nadal leży w jego statach ;]
Nawet jesli trafi w monstera a ma słabe skille to nie zabierze mu hp... to jak miss. @topic-podskilluj troche a potem idż expic... z tego co piszesz można wywnioskowac ze masz dist~~ 30 ;/ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Guest
|
![]() a i ja tez cos chce dodac
![]() co do ataku to zobacz se na glowna strona-> dystansowe->i klikasz na ten przedmiot ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 06 2007
Lokacja: Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Rookslayer Kamilek
Świat: Elysia
|
![]() Witam..
a) Który masz lvl ? b) Jakie masz skille.. btw.. ja expie 25 pallem (57/36 (yeah.. hail ;o).. na cycach, PoH. Expi mi się.. że tak się wyrażę: Magicznie. Cyc pada na 3/4 strzały. A i loot nie jest zły.. na 20 r.spearów wychodzi około 2,5 k.. z itemów i kasy. Nakłady w runach są praktycznie zerowe.. chyba, że wejdziesz w większą grupę cyców/mino guardów.. lub archerów. down@ Też tak uważam ! -Kamil'ek-
"przemilczę" Ostatnio edytowany przez -Kamil'ek- - 30-08-2007 o 23:51. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Latam Po Świecie i Wiejeeee (śśśwwist)!
Stan: Na Emeryturze
|
![]() up@
potęga! |
![]() |
![]() |