|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Fallen Angel
|
![]() Wczoraj pod depo widzialem wydzierajacego sie kolesia, ktoryw przyblizenu oznajmial, że Del'Toro to skorwysyny i zeby wszyscy z Iasry stanali do walki z nimi. Mielibysmy sie odlacac do niejakiego Golden Legionu?? wie ktos cos wiecej na ten Temat??
|
![]() |
#2 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 06 2004
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Imię: n0 n4m3 :)
Profesja: Royal Paladin
Świat: Kyra
Poziom: 99+
![]() |
![]() Jestem z Isary i wiem co tam się dzieje, więc radziłbym Polakom zawsze jeśli jest taka szansa stawać przeciwko DT(i właśnie teraz jest ta szansa).W Golden Legion jest chyba 5 Polaków(Traktorzysta,Evil-Oles,Pixidixi,Pixoholik i Sir Duch).Wiem także, że jeden z nich, a mianowicie Traktor wrócił do Tibii po jakimś czasie nie grania.Wrócił by skopać du** Del'Toro i na razie mu to nieżle wychodzi(zobaczcie na link jaki dał Dobo i spójrzcie ilu zabił).
Pozdro ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Szczecin
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Hail Golden Legion ![]() Dt (szczegóilnie Windale ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Opole
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Bouuu....I want Montesco's back~ ... to jest nie normalne...powiedzcie mi ludzie...szczerze...wiecie jak wygalda organizacja w DT ? Bo ja osobiscie znam ich (ehh...Cahir de'Vills - po ch*j sprzedalem acc...) bardzo dobrze...wiem ze bardzo sie zmienili....az za nawet....powiem tyle, bez Montesco i Vampires, GL sami rady nie dadza...a i tak trudno byloby ich pokonac. System komunikacji kiedys (nie wiem czy nadal) wygladal tak:
10:00 XXX Del'Toro: XXX level XX Thais 10:00 Loyal friend of Del'Toro: roger that 10:05 Loyal friend of Del'Toro: enemy down Jesli mowicie ze tak nie bylo, to sie ku*wa grubo mylicie, bo zapewne wiekszosc z was nawet DT na oczy nie widzala, nie grala nawet na Isarze, a tylko slyszala pogloski o DT. Tak, wiem ze teraz za chamami, power abuserami itp. itd., ale nie zawsze tal bylo....
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2004
Lokacja: białystok
Stan: Niegrający
![]() |
![]() -.-" Dt sux??? ludzie pomyslcie co mowicie
Ehhh jakby byla polska guildia tak mocna ze panowalaby na serwerem by nikt dupy se niezawracal kolejny post w ktorym bronie Dt ludzie po co te wojny przeciez zawsze sie mozna dogadac Mam dosc wszystkiego z Dt, isara, tibia |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Fallen Angel
|
![]() Ja rowneiz gram na isarze, choc nie zanm ich osobiscie widzielem kiku znich(miedzy innymi Mediote tuz po anihilatorze), wiem kim sa i ze znazcnie sie zmienili. Kiedys gonilem redskulla ktory krzyczal ze pk jestem
![]() ![]()
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 03 2004
Lokacja: Kołobrzeg
![]() ![]() |
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Gram, na isarze od paru miesiecy i mam domek z jednym z Chaos riderow (Amroth~). Za dt nie przepadam, wiem ze i tak wygraja wojne z golden legion choc narazie jest 3/3 we fragach ( tak bylo wczoraj ) ale nie sadze zeby golden legion mial jakies szanse i w tej wojnie wolal bym stanac za DT niz za Golden legion w ktorym jest Ice'Shadow ktorego nienawidze calym sercem.Gdyby go w tej wojnie nie bylo to inna sprawa.Ale chlopaki z GL zycze wam szczescia jezeli coraz wiecej osob bedzie sie stawiac DT moze nie beda czuli sie az tak bezpieczni.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Jak chcecie takiego byczka powalić to musicie się zjednoczyć...
Życze powodzenia...<I HATE POWER ABUSERS> |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2004
Lokacja: Hrubieszów
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Według mnie DT wygra, wiele czlonkow DT nie bralo do tej pory takze udzialu w tej wojnie.Wczesniej bylo 2:3 dla GL, teraz DT vs GL jest 3:3 czyli DT nadrobilo straty. Jedynym bardziej utalentowanym w PvP w GL jest Ice'Shadow i Traktor~. Jak przegraja DT i skoncza z Isaraka, to beda rzadzic niepodzielnie GL i bedzie to cos jak DT tylko z innymi userami
![]()