![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Filmik nie mój. Akcja z vision rozpoczyna się w 2 połowie filmu
![]() http://tibicams.tibianetwork.com/en/movies/show/29607 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() "How They win war?"
Otóż cipy z Dusskines bali sie logowac :< Zawsze pierdolili za kazdym razem "pozniej. pozniej" i przegrali... Bylem za Dussk ofc pozdro ;] |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Hahaha, ten 115 pall solo dać rady nie mógł, to ziomków zawołał uahauhauah! GZ dla tego 65 palka za umiejętność pk ;] Aha i jeszcze jedno: Jak tacy ludzie, mają rządzić servem, to współczuje graczom ;< @edit No tak, ale jakby się ustawili tak jak na końcu, to by dali rade z palcem w dupie, a nie biegać za nim przez 20 minut. @Poe Filmik nie jest autora. ;P Nie domyślasz się o co chodziło mi z tymi gratami xd ? Chodzi mi o to, jak uciekał od pk, nie że bił ludzi o połowę mniejszych lvli od siebie.
Ostatnio edytowany przez qq2 - 28-08-2007 o 18:08. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 05 2006
Lokacja: Gliwice, PL
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Komisarz Aizen
Profesja: Knight
Świat: Harmonia
|
![]() kurwa a co wy byście zrobili jakby wam koleś up&down zdupiał ciągle?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 02 2006
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Memento Mori
Świat: Aldora/Celesta
|
![]() @up
no jest kilka sposobów :d |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 04 2007
Profesja: Elder Druid
Świat: Kyra
|
![]() To ze sam nie ubil to nic, bo to nie jest tak latwo wbrew pozorom, zreszta wejdzcie sobie na jakis ot i poprobuj kogos tak zabic, ale potem to na prawde troche znoobione
![]() ![]() ![]() A i gdyby koles mial kilka mwalli to byla jeszcze szansa na znikniecie pz.
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 08 2006
Lokacja: Brodnica
Imię: Okrutny Pitevo
Profesja: Knight
Świat: Calmera
Poziom: 55+
Poziom mag.: 6
|
![]() czy ten palek wiedział co to mw (z vision), 65pal by miał nie raz juz trapa
@edit Gdyby nie update, 65 pal by padl predzej
10:17 Olqa'Sho [35]: jak kolesie zamkneli parcelem orsha tam gdzie taifun byl w trapie 10:18 Olqa'Sho [35]:wyszlo 300 ludzi z vinery albo valori 10:18 Olqa'Sho [35]: hahahha i jakis 8 lvl wyjebal parcela 10:18 Olqa'Sho [35]: 340+fragow hahahaha 16:20 Guli Nydar [9]: ja ci nie podam bo jestem madry 16:20 Guli Nydar [9]: bo po nicku mozna hacknac [CHAR]Okrutny Pitevo[/CHAR] Ostatnio edytowany przez Okrutny Pitevo - 28-08-2007 o 14:42. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 01 2006
Lokacja: ♪ ♫ ♫ ♪♪♫ Mysłowice
Stan: Początkujący
Imię: Wojtas The Smieciarz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 230
Skille: 118/118
Poziom mag.: 9
|
![]() Człowiek, który nagrywał film sam miał problemy w zabijaniu osób. Zabić 65rp jest dużo trudniej, niż osoby, które próbowałeś zabić. Ich zwycięstwo polegało na tym ze jeżeli jeden potrzebuje pomocy to przychodzi reszta.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Słubice
Stan: Aktywny gracz
|
![]() slabe fragi...
30 ms nakrecilby lepszy film ;p |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Umiejętnosci PK a uciekanie góra dól po drabinkach to dwie zupełnie inne sprawy. Nie dosc ze palek atakował levele o połowe mniejsze od swojego to nie potrafil ubic 24 knighta ale autor chyba nie po to wrzucil ten filmik zeby pochwalic sie swoim skillem PK.
|
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 11 2003
Lokacja: Bełchatów
Stan: Na Emeryturze
Poziom: 202
|
![]() tak tak cwaniaki lvle polowe mniejsze od siebie.
czy wy myslicie ze 65 pal atakowal by 65 sorca/druida/ryca? moze i palki wiecej wala ze spirow boltow itp po upie ale teraz wcale nie jest tak latwo ubic kogos.. no bo co? z exori con mu wywalisz za 20? ze spira raczej combo nie zrobisz..sam 80 rp mialem ogromne trudnosci ubic 40 ms'a. dopoki niestracil wszystkich mfow i uhow to zyl. nie bylo jak go ubic samemu bo co? ze spira moze i nieraz weszlo z 150+~ a z exori cona za 30, dla niego to jest jeden manas i 2 exury gran -.- |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 06 2006
Lokacja: Warszawa
Stan: Na Emeryturze
Świat: Furora
|
![]() Typ co kręcił i padł to noob jak sie patrzy. Koksił się do nich jak sie dłużej zaczął
trzymać, i do tego up&down... dla mnie to jest noob który ma zero umiejętności PK. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2005
|
![]() Nie o to chodzi panowie. Filmik nie mój... qmplowi hackneli chara na 82 lvl (gamid) i dzis znalazlem na tibiacams film z nim i pokazane umiejetnosci vision 1 vs 1... potem jak doszla reszta to tez mieli problem z trapem gamida. Hacker popisał się swoim pvp...
Kiedyś (z 8 miechów temu) była podobna sytuacja ale wtedy to był Azerin (50+ lvl) i uciekał przed duskami.. latal w ab up/down obok statku... po 40 minutach padł ale musiało się zebrać z 15 osob aby go trapnac. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2007
|
![]() Cytuj:
A ten palek... hummm wystarczylo by zeby wzial ze soba 2 kumpli (nawet z gorszym pvp-jesli to mozliwe ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() @Autor tematu
Powinienes zmienic nazwe poniewaz zadnego noobostwa tu nie ma (no chyba ze ten co krecil jest noobem) Ostatnio edytowany przez Marcelek - 29-08-2007 o 01:30. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 02 2006
|
![]() Cytuj:
![]() slabe fragi jakies... :/
![]() |