|
Notki |
O wszystkim i o niczym O tym wszystkim co nie pasuje gdziekolwiek indziej ;) |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 08 2007
|
![]() chryste panie.. matko boska.. od 6 godzin nie slysze muzyki w moich glosnikach..AAAAAAAAA! zaraz umre! Ale zanim umre to mam prosbe:
sprawdzilem jaka mam karte muzyczna Everestem (Analog Devices AD1986A @ VIA VT8237A High Definition Audio Controller PCI) i nigdzie nie moge znalezc zadnych uniwersalnych sterow ani do tej wlasnie karty.. Ostatnią nadzieją jesteście wy kochani forumowicze, bez was umre gdy w moim otoczeniu nie będzie dźwięków ![]() Reasumując- potrzebuje sterów do wymienionej wyzej karty dzwiekowej albo jakis uniwersalnych (o ile owe ostnieją). Pozdrawiam! @down Niestety mój windows jest tak wspaniały ze już z instalacją sterownikow do dvd sobie nie poradzil i dlatego chce ich poszukac na necie, ale zeby miec do tego cierpliwosc to musze cos miec w glosnikach.. Ostatnio edytowany przez Wokalek - 28-08-2007 o 20:03. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2004
Wpisy bloga: 3
Imię: RC-1262
Gildia: Twoja Stara słucha metalkoru
![]() |
![]() CD ze sterownikami do płyty głównej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Pierwszy wynik w google i już jest post z forum. Nie chciało się szukać, co ?
Cytuj:
@Edit: http://www.commentcamarche.net/pilot...finition-audio Tu jeszcze, aczkolwiek nie wiem czy jest dobre. @Down: Mam to w dupie, twój problem, ja u siebie mam dźwięk. O jejku :<
Ooh to be a Gooner. Ostatnio edytowany przez Yoh Asakura - 28-08-2007 o 20:34. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
|
![]() @up
jedyne slowa jakimi moge okreslic twoj poziom intelektualny to: kretyn ^^ Cytuj:
Drugi link nie dziala (zobacz sam).. a pierwszy juz mi sie laduje jego sciaganie pare minut -.- myslisz ze nie szukalem na googlu? Ostatnio edytowany przez Wokalek - 28-08-2007 o 20:32. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 05 2005
Stan: Usunięty
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
|
![]() nie dziala @up =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 12 2004
Lokacja: Śrem
Stan: Niegrający
|
![]() ![]() wbrew pozorom, gogl jest naprawde fajny kolega, ktory ci powie duzo, jesli odpowiednio zadasz mu pytanie. jesli nieodpowiednio to tez ci pomoze, ino sie troche wiecej naszukasz. dobreprogramy.pl & instalki.pl , tam poszukaj moze jakis kodekow, czy czegos na ten styl. w ostatecznosci zresetuj komputer, mi raz pomoglo jak glos wysiadl (ot tak, bez powodu)
![]() |