|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 04 2007
|
![]() Witam. Mam pytanie a mianowicie szukam dobrej miejscówki w ktorej znajdowal by sie ghoul i jakies inne 2 potworki (ghoula potrzebuje do skillowania | ghoul monka a ja ghoula). Jezeli ktos wie to prosze o pomoc, a najlepiej bylo by dokladne podanie drogi (: Oczywiscie zeby owe miejsce nie bylo czesto odwiedzane przez Noob'y :/ z góry dziekuje za pomoc :>
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Jest quest na club ring i jakiś amulet w podziemiach miasta.Tam potrzebny jest klucz.Są na 3 gohule.
|
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() no ale jak ty tam pojdziesz to jeden noob za duzo w cave -.-
ghoul na -1 na tarpit tombie, jak sie dobrze skitrasz to cie wala 2 snake ty ghoula.
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Autorowi polecam ten temat:
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=8727 Oraz ten: http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=140532 Znalazłem to w 5 sek, z pierdolniętą opcją... No jaką ? Taaak, już wiesz! SZUKAJ xD! @Piekny_Lolo Kurwa, naucz się słowa noob, proszę cię... Czy ty myślisz, że każdy ci na zawołanie będzie mówił gdzie masz iść ? Sam nie umiesz trafić ? @Excalibug Yo braciszq xDDDD
Ostatnio edytowany przez qq2 - 28-08-2007 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2007
Lokacja: Częstochowa
|
![]() Jeżeli będzie Cię atakował Ghoul i 2 inne potwory to przebiją się one przez tarcze i hity które otrzymasz , będą silne
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
Hmmm... Jak to powiedzieć sam zrobiłeś z siebie Imbecyla, ten drugi link wcale nie jest odpowiedzą na moje pytanie, wiec polecam na przyszłość jezeli juz chcesz komuś pomóc to postaraj sie bardziej poszukać. Link ktory mi podałes jest tylko sposobem trenowania natomiast nie ma w nim nic opisanego gdzie mozna znalesc ghoula. Wychodzi na to ze jestes Noob do potegi N-tej >:| |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 08 2006
Imię: Jerzos Cage -.^
Świat: Ziemia
Poziom: 666
Skille: 666
Poziom mag.: 66
|
![]() @up
Muahaha. Padłem jak to zobaczyłem. -.- On ci chce pomóc a ty go wyzywasz. Jak prawdziwy noobek hahahaha btw. sorki za offtopa ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Stan: Niegrający
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Są ludzie taborety, parapety i ludzie nie dowidzący, którzy nie widzą przycisku szukaj, masz coś co cię nurtuje nie znasz respa od czego masz te strony które zaraz podam:
http://tibia.pl/earth.php http://wiki.hunted.pl http://tibia.erig.net/Main_Page Nie znasz tych stron to się chyba czas z nimi zapoznać... Tam znajdziesz wszystkie odpowiedzi, a nie zakładasz jakieś nędzne tematy... PS. Excalibug fajny avatar xD. Ostatnio edytowany przez robert22 - 28-08-2007 o 21:37. Powód: ZjAdŁeM LiTeRkĘ |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 03 2007
Lokacja: Pżet slofńikiem ~ Post: 224
|
![]() Cytuj:
Nie ma to jak powiedzieć do nooba "Noob -.-" a noob na to "no u noob" >,,> @Exalibug Awatar ROX! xD
Właśnie nabiłem posta. You have found a secret massage. "Nie chcę krakać jak inne wrony, ja jestem wolny, a nie uciemiężony" Ostatnio edytowany przez Kimo36 - 28-08-2007 o 21:49. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Niestety, wszystkie miejsca z ghoulem i shitem na tarczę są odwiedzane przez nooby, np.Ghostland (zakładam, że chodzi ci o facc area), sam szukałem, więc wiem. Znam 2 fajne miejsce z samymi ghoulami, gdzie nooby raczej nie trafiają, pierwsze to pod Snake Tower w drodze na banshee quest, a drugie to w Thais Cave, kiedyś tam się zgubiłem i przez przypadek znalazłem go całkiem samego, nooby tam nie chodzą, bo łatwo się zgubić a potworków praktycznie nie ma - ale to tylko jakbyś chciał potrenować attack.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zbanowany
|
![]() Noob!
www.wikipedia.pl/Noob |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
najpierw naucz sie czytac a dopiero potem pisz posty (jak dobrze ze juz szkola) ON PISAL ZE GHOUL BEDZIE LAL MONKA!! ZAPEWNE SUMMONA KOLEGI!!
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
To po 1, a po 2 nawet nie odpowiedział mi na pytanie wkleijł pierwszy lepszy link i sie wymądrza ! zresztą jak wszyscy tutuaj (sa wyjatki) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
KOLEJNY NABIJACZ POSTÓW ! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 06 2005
Lokacja: w domu
Imię: NI MA
Świat: KIEDYŚ BYŁ...
Poziom: 999
Skille: 0,1/000
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() O jaki wybredny się znalazł, szukać mu się nie chcę inni szukają dniami i nic, a ty się obijasz -.- pan qq2 podał Ci dobrą miejscówkę http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=140532 a ty go jeszcze wyzywasz... i mówisz że to złe... i nie na temat jak to?? masz gohula, swamp trolle i ss jak trenić i ci mało...
A tym... Wypraszam sobie my Ci pomagamy a ty tak nas najeżdżasz, wiesz to nie torg, że mam 1337 postuf i jestem eful(błędy celowe...), wiesz tu nie ma licznika postów co prawda kiedyś był... chceż to zobacz sobie w zaawansowanym szukaniu moje posty nie ma ich dużo uwierz mi... |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu
Imię: Xartazz
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
|
![]() Miejsce na swampach jest c*ujowe, pełno noobów się tam kręci, to już lepiej iść na ghostland, wyropować ghoula z dziury, zlurować go gdzieś na półwysep mapy i tam trenować, nawet można ryby łowić.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 04 2006
|
![]() ja myslem rze ghula morzna znalesc w Tibii !
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axer Infernal
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Siemka nie chce mi się dawać mapy ale napewno dasz sobie rade bez niej.
Spytaj sie jakiegoś kumpla czy zna się na ab jeżeli powie że nie to wejdź www.tibia.pl i na Tibian Earth lecz jeżeli powie że zna to powiedz żeby cię zaprowadził na Trolle pod AB a potem spytaj się czy wie gdzie tu są slime, ghoul, skeleton, bat, snake, rotworm jeżeli powie że tak no to trafiłeś po środku tego piętra znajdują się 3 domki lurujesz do jednego ghoula zamykasz dzwi lurujesz 2 roty i skillujesz z odległości ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
|
![]() Cytuj:
Można spróbować też na HellGate, tam jest się trudniej dostać, ale też jest tam mniej plebsu. Drogę i opis HellGate znajdziesz używając opcji "Szukaj". Ostatnio edytowany przez 0lik - 31-08-2007 o 19:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2007
Lokacja: Nie traficie
Imię: Godne podziwu
Profesja: Sorcerer
Gildia: Zachwycająca