![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 95+
Skille: 80/75
Poziom mag.: 7
|
![]() hmm... 25 lvl??
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2005
Lokacja: Wolbrom
![]() |
![]() Hmm... z tego co napisales znioskuje ze chcesz go kupic wczesniej niz na 25, tak? Nie oplaca ci się to... lepiej wbić ten 25 i dopiero
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Now or never
Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Masters of Dedaj
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
|
![]() Ja również mam bardzo podobne pytanie.
Na początku wakacji przyjechał do mnie kuzyn. Zrobił sobie chara, wybrał kine na swordy. Wbił sobie ten evul 17 lvl i ciągle był zmuszony nosić serpenta. Znalazł w deadzie Brighta, niestety wrzucił go do bagna bo nie znał jego siły. Wtedy przyszło mi na myśl, że można by kupić coś dużo lepszego niż serpent, co wymaga większego lvla niż 17. Czy jakby tak przykładowo używał tego brighta na 17 lvlu, zadawałby większe hity niż serpentem, który nie wymaga minimalnego lvla? |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() W takiej roznicy lvlu bright pewnie nie zadawal by zadnych hitow , przez ten update troche to zjebanie wyglada biegam w golden armorze demon shieldzie i c legach i z serpentem :/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 05 2006
Lokacja: KK
Wpisy bloga: 1
Profesja: Druid
Świat: Honera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Po co lazicie z serpentem? Nie trudno dobić nim 20 poziom,a potem kupić Crimson Sworda i spoko z nim do 25.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2007
Lokacja: 3miasto, Gram: Soldat tibia.pl klan!
Wpisy bloga: 5
Stan: Niegrający
Imię: Edward The Matiz
Profesja: Elite Knight
Gildia: First Division
Świat: Pacera
Poziom: 63
Skille: 75/72
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() noom zadawałby ale słabiutko ja na 35lvl po upie z d lance 30 w scraba to besty były a przed upem to po 150 w scraba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Guest
|
![]() Od 25 to chyba jasne??
You see a wyvern fang (Atk:32 Def:19 +1). It can only be wielded properly by players of level 25 or higher. It weighs 20.00 oz. Czy to az tak trudne dobić ten 25 level?? ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2006
Lokacja: Polska
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
Co za noob wrzuca BSa do bagna... Już lepiej było sprzedać (w zależności od serva 6-15K) lub zostawić na wyższy lvl. Pozatym, skoro nie znał jego siły, to mógł poprostu kliknąć na niego look. Albo to było kompletny kretyn, noob itp, albo coś kręcisz... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 02 2006
Lokacja: W dupie
Stan: Na Emeryturze
Imię: Sapp~
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Jamera/Calmera
|
![]() "Znalazł w deadzie Brighta, niestety wrzucił go do bagna bo nie znał jego siły."
Sam jesteś naab ponieważ nie widzisz różnicy pomiędzy newbie a noobem. Chcesz być fajny i bluzgasz innych a on sam napisał ze jego kuzyn zaczynał grę a ty udajesz pro plajera i mówisz ceny. Idź sobie... @ Kup crimson i jazda do 25! Potem fang i all twoje
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
![]() Wyjdź ![]() |
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Profesja: Elder Druid
Gildia: Zastrzeżone przez lidera - sorry
Świat: Nerana
Poziom: 44
Skille: co cie?
Poziom mag.: 38
|
![]() A wsród 13 sorców i równie nie gorszych druidów krąży przekonanie ,że knighci łatwo mają po tym update... he he he teraz widać ,,jak bardzo''
@Topic Jako że masz problem powinienem ci pomóc/doradzić Noś crimson sworda bo lepiej na tym wyjdziesz a i hity lepsze beda.Wiem że już tak ktoś ci doradzał ale co zrobić nie bedę sie nie zgadzał z prawdą żeby mieć ,,oryginalny pomysł". ![]()