|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | ||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 01 2005
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kais Adon
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Warrior Boys
Świat: Harmonia
Poziom: 55
Skille: 79/59
Poziom mag.: 15
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Iscen napisała również, iż ta zmiana nie zostanie opublikowana w żadnym dokumencie, ale uważam, że dla kogoś może to być ważne więc piszę o tym tutaj. Pozdrawiam, EMbet
Ostatnio edytowany przez EMbet - 04-09-2007 o 19:57. Powód: zapomniałem że iscen to kobieta ;) |
||
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2005
Lokacja: Legnica
|
![]() dobrze ze to napisales bo o tym nic niewiedzialem
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() Heh no to jest tylko drobna latka... aaa.... i podajcie mi przyklad kiedy GM przyznal sie do tego ze zle przyznal namelocka -.-' dla gma swiat prosty daje bana i nie ma odwolania... naprawde malo historii slyszalem ze gm odwolal bana... a zabawa w odwolywanie sie do namelocka, potem resetowanie nazwy... Zreszta... jezeli dostane namelocka wiem ze on jest przyznany nieprawidlowo, zamierzam sie oto awanturowac TO POCO ZMIENIAC NICK wystarczy napisac na forum z innej postaci z tego konta a nie niepotrzebne zabawy w resetowanie name... Tibijska administracja przypomina mi polska... tylko oficjalnie wszystko wyglada tak ladnie jak sie cos naglosni w temacie na tibia.pl naprzyklad to ci ten temat usuna -.-' kochane mody -.-'
![]() |
#4 |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
|
![]() ehhh dobra moglem sie pomylic nie wiem wiem ze tutorzy i seniorzy maja tylko specjalna funkcje do zglaszania bad names ale mi sie zawsze wydawalo ze to idzie do GMa no ale k moglem sie mylic... poprostu tym postem chcialem powiedziec ze rzadkoi kiedy zdarza sie ze gmm..... osoba wystawiajaca namelocka przyznaje sie do tego ze popelnila blad......
![]() |
#6 | |
Moderator
Data dołączenia: 10 09 2005
Stan: Na Emeryturze
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |