Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 23-09-2007, 13:17   #1
Jiartsejre
Użytkownik forum

Jiartsejre's Avatar

Data dołączenia: 22 09 2007

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Poul Nohan
Profesja: Elite Knight
Gildia: Vandetta
Świat: Candia
Poziom: 205
Skille: 99/89
Poziom mag.: 9
Domyślny Prawda-Demonbone

Witam jestem Poul Nohan z Candia,byłem głównym blokerem Ghazbarana w momencie gdy Ghazbaran miał red hp sio team przestał mnie siować,to wszystko było ustawione ja miałem im zblokować potowora przed 80%+ potem miałem paść a dokończyć blokowanie miał estroz 185 ek który też padł Jako pierwszy Demon Bone może i posiada Darkseph ale chciałbym tu podkreślić w jakich okolicznościach go zdobył może nawet nie tyle co zdobył a go sobie przywłaszczył więc naprawde chciałbym żeby ten comment na tibia.pl został zmieniony i to jak najprędzej .....
Bo przecież na każdym serwerze loot z bosów trafiał do głównego blokera lub trafiał na loterie a na Candia było innaczej jak zwykle osoba która wykonała najwięcej roboty juz omijana...

"Niezwykle potężna broń. Jedyny do tej pory jej okaz stwierdzono na Candii, a osoba która pierwsza weszła w jego posiadanie to Darkseph. Pozostawił ją po sobie najmocniejszy potwór w grze, w zamian za wysiłek włożony w pokonanie go. Obecnie jeden z najkosztowniejszych przedmiotów w grze."

Naprawde robi mi się przykro jak to czytam..
Jiartsejre jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 23-09-2007, 13:32   #2
Ri'Goku
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 08 2006

Imię: Ri'Goku
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Vandetta
Poziom: 214
Poziom mag.: 80
Domyślny

Zgadzam sie z tym w 100% poniewaz tez tam bylem i wszystko widzalem.

Mam nadzieje ze zmienicie ten opis.
Ri'Goku jest offline  
stary 23-09-2007, 13:32   #3
Kejmilo
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 17 05 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Tak, też uważam, że to niesprawiedliwe... W końcu to TY zrobiłeś chyba najwięcej dla pokonania tego barana. Gdy oglądałem filmik, wydałeś mi się najinteligentniejsza osobą w tym gronie kretynów. Wszyscy tylko chcieli już zejść na pewną śmierć. Ehh ale spisek :\ Przynajmniej wiesz, że nie możesz już nikomu z nich ufać...
stary 23-09-2007, 13:35   #4
Zbylu_AG
Użytkownik forum

Zbylu_AG's Avatar

Data dołączenia: 28 11 2006
Lokacja: Gdynia

Stan: Aktywny Gracz
Imię: ZbyLu
Profesja: Elite Knight
Gildia: ViSiOn
Domyślny Zgadzam się z Tobą!

Opis jest błędny...powinno się napisać, że wszedł w posiadanie tego przedmiotu dzięki kradzieży a prawowitym właścicielem, i należytym posiadaczem Demonbone jest Poul Nohan!
Zbylu_AG jest offline  
stary 23-09-2007, 13:47   #5
Reylock
Guest

Domyślny

Niestety taka prawda, że polacy nie są ze sobą zbyt solidarni (oczywiście są wyjątki) i jak przychodzi sie dzielić to nagle lecą teksty typu: "No przecież nikt nie mówił, że mamy się tym dzielić" , "ja znalazłem, ja biorę" itp.
Zgadzam się w pełni z Poulem, co do zmian w opisie broni, nie tylko tu, ale także na tibia wiki, jaki i wszystkich innych forach. Tak samo o Ghazie powinno być coś więcej, a nie tylko "22 Września o 10:41 pojawił się na Candi, został na niej pokonany.". A jeszcze co do broni to Darkseph powinien ją oddać Poulowi, albo chociaż mu dać kase, najlepiej niech to uzgodnią między sobą...

stary 23-09-2007, 13:54   #6
Cvonio
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: De.Gie

Stan: Niegrający
Imię: Zryty Ziom
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 73
Skille: 79/77
Poziom mag.: 6
Cvonio ma numer GG 1409154
Domyślny

Widziałem ten filmik !!
I moim zdaniem głowny bloker powinien dostac loota nie jakies pieprz.... zlodziej !!
Cvonio jest offline  
stary 23-09-2007, 13:57   #7
Yugo
Użytkownik Forum

Yugo's Avatar

Data dołączenia: 25 04 2007

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Też sie zgadzam,dlaczego?
-zorganizowałeś team,
-zbloczyłeś większą część (reszta była tylko formalnościom kilku sd)
-choć item trafił do Darksepha (Profession Royal Paladin lol?) to chociaż honor pokonania bestii powinien trafić do Ciebie.

/yugo
stary 23-09-2007, 14:21   #8
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Ja pisałem opis do tej broni.

W zasadzie wpisałem pierwszego posiadacza, wiedziałem w jakich okolicznościach zdobył tą broń itp i fakt faktem to on pierwszy wszedł w posiadanie tej broni.

To kto powinien dostać loota podlega indywidualnej ocenie, każdy mówi to i owo, ale ciekawe co by zrobił na miejscu Darksepha . Wiadomo, że różni ludzie różnie postępują.

Ale niech wam będzie, jeżeli wam żal ściska, to usunę ten opis. Nigdy bym nie pomyślał, że można wykłucać się o takie pierdoły. Dla mnie jest to skasowanie 3 słówek, a ciśnienie setek osób którym żal opisu.. spadnie .

PS. Nazwa tematu "prawda-demonbone", jakaś nie teges, to, że Darkseph był pierwszym posiadaczem to nie prawda wg Ciebie? ;]

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 23-09-2007 o 14:30.
Rybzor jest offline  
stary 23-09-2007, 14:33   #9
Ashlon
Tibiaspy.com

Ashlon's Avatar

Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Topic uwazam za zamkniety - opis jest poprawny, poniewaz prawda jest, ze Darkseph jest jego wlascicielem.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania