Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Inne

Notki

Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 17-10-2004, 14:15   #1
Podpalacz
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 13 03 2004

Domyślny Wspomnienia starych graczy.....

Wiec tak... Zaczalem grac w Tibie w kwietniu 2003 roku. Moj pierwszy char to byl druidek ktorym padlem na smoku na 10 lvl i zdolowany postanowilem zrobic nowa postac gdyz tamta byla juz "zepsuta". Zalozylem palka na Eterni.....Gralem tam kilka miesiecy...do stycznia 2004 roku.... Poznalem wielu ludzi ktorych znam do tej pory..graja ze mna na Hibernie..wielu sie zmienilo...wielu nie

Z gry na Eterni najmilej wspominam dwie gildie w ktorych mialem przyjemnosc sie znalezc..Mianowicie Legion of Glory oraz Children of Sventenvitch....To byly piekne czasy jak niejaki Astrius zalozyl Legion of Glory...on wtedy mial 30+ lvl a ja 20 Stare dobre dzieje...Pamietam stamtad Astriusa,Sentara,Hammermana,Asterasa,Jarxusa,Forge ha ( haha xD )..Tych najmilej wspominam z mojego pobytu w LoG Pozniej na 45 lvl po deadzie postanowilem zmienic gildie...do tej pory nie wiem czemu ale poszedlem do gildi ktora wtedy tworzyla nam cos w stylu konkrencji...kazda z gildi chciala byc najlepsza polska gildia na Eterni Wyladowalem w CoS....To byly jeszcze piekniejsze czasy....Najmilej wspominam Kazimieza Wielkiego,Shandalara,Danitha, Siemiatyczanina ( moj bro->BUY PERHAPS ) Gotriego Yenseena ( stary owner ). Tam zawsze Kazik organizowal zarypiste hunty...hero,bk,necro nie mozna bylo sie nudzicP Poprostu bylo git...zarypista atmosfera..wszyscy sie lubieli..zero sporow miedzy czlonkami....Pare miesiecy pozniej ja zostalem liderem CoSow...staralem sie odtworzyc ta sama atmosfere i w duzym stopniu mi sie udalo Chyba ze ktos narzeka na tamte czasy co ja bylem liderem to prosze mi tu pisac...

Jestem bardzo ciekaw co stalo sie z CoS...jak tam teraz jest...jak radzi sobie Konan))
Pozdrawiam wszystkich CoSow....Nawet jak pewnie 95% z nich mnie nie zna i nie wie ze kiedys ja bylem tam lideremP

Pozdrawiam wszystkich znajomkow z Eterni

Wyzej wymienieni oraz Ataegina,Danith ( To taki maly Danith wiec sie nazywa Danio ), Evemstar ( jak studia??? ), Shandalar ( wtf my bro?? ), Mahup ( pozdrowcie go ), Konan, Ramaze ( ***cu ), Belon, Mafi , Masterpaul ( kiedys byl PG !! )

Sorki jezeli kogos pominalem ale w danej chwili moglem akurat zapomniec

Tak....wlasnie w marcu tego roku zaczalem nowe zycie na Hibernie

Jak sie okazalo okolo 30% dawnych znajomych z Eterni gralo na Hibernie i miewalo sie dobrze tzn mieli dobre lvl

Tu zaczalem znow grac no i oczywiscie szybki rajd do 30 lvl ( 2 tygodnie )
Pozniej exp i train....No i osiagnalem to co chcialem 90 skill sworda ( moje marzenie )
oraz mam DSM ( moje drugie marzenie ), trzecim marzeniem jest 100 lvl.....Ciekawe co bedzie jak go osiagne....

Pozdrawiam Was wszystkichP Sorki za denny topic...ide spac i nie *******e wiecej glupot...

Pozdr

Fenix

Ostatnio edytowany przez Podpalacz - 17-10-2004 o 14:23.
Podpalacz jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 17-10-2004, 14:37   #2
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Wyzej wymienieni oraz Ataegina,Danith ( To taki maly Danith wiec sie nazywa Danio ), Evemstar ( jak studia??? ), Shandalar ( wtf my bro?? ), Mahup ( pozdrowcie go ), Konan, Ramaze ( ***cu ), Belon, Mafi , Masterpaul ( kiedys byl PG !! )
Toż Ci gaje

Też byłem w CoS, jak Danith objał władze ;-) Pan Deathbringer...
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2004, 14:41   #3
Podpalacz
Użytkownik Forum

Domyślny

@ up

Remember pro skill0r and pro gambler Fenixpl ^^ yeah such lame polackPPP

Pozdr;]
stary 17-10-2004, 14:41   #4
danith
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
Toż Ci gaje

Też byłem w CoS, jak Danith objał władze ;-) Pan Deathbringer...
pamietam te czasy :-) i byly to czasy najlepsze w tibi jakie przezylem i niestety one juz nie powroca
danith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2004, 14:45   #5
Dan the Automator
Dobo Srobo

Data dołączenia: 23 07 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez danith
pamietam te czasy :-) i byly to czasy najlepsze w tibi jakie przezylem i niestety one juz nie powroca
A fajnie było jak zaczynaliscie ;-) Tzn np Y3ll0w się na forum pytał jakie skille na orca... ;-)))
A i te niefajne czasy - jak Y3ll0w został zabity przez (chyba) Kerafe foo i stracił BOHy...

Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 17-10-2004 o 14:48.
Dan the Automator jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 17-10-2004, 23:01   #6
Podpalacz
Użytkownik Forum

Domyślny

no tak....

Ale napiszcie cos od siebiePP chyba po to ten temat powstal a tu narazie widze commenty ze to juz nie wroci i ze Danon jest gejem

Pozdr;]
stary 18-10-2004, 22:36   #7
danith
Użytkownik forum

Data dołączenia: 02 09 2003

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dobo
A fajnie było jak zaczynaliscie ;-) Tzn np Y3ll0w się na forum pytał jakie skille na orca... ;-)))
A i te niefajne czasy - jak Y3ll0w został zabity przez (chyba) Kerafe foo i stracił BOHy...
c-legi :-)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez podpalacz
no tak....

Ale napiszcie cos od siebiePP chyba po to ten temat powstal a tu narazie widze commenty ze to juz nie wroci i ze Danon jest gejem

Pozdr;]
powiedzmy, ze historia mojej postaci jest dluga i musialbym dluzsza chwile posiedziec i poprzypominac sobie ciekawe momenty z tibijskiego zycia :-)
"siemiatyczanin: lol jestem"
danith jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 19-10-2004, 08:04   #8
MoA
Guest

Domyślny

To ja zuce cos od siebie :

Pamietam jak moj kolega bardzo chcial fs'a wiec namowil mnei na smoka ( 20 lvl sorc moj pierwsyz char ) no i poszlismy do zamku w ab , dal mi uhy i powiedzial zeby go uhac ( pierwszy raz mialem i widzialem uhy ) ... Gdy smoczek mial reda , moj kolega ( 22 lvl knight ) tez reda niestety mial i na skutek adrenaliny temu towazyszacej uhlem smoka xD , po tym wydarzeniu koledze i mnei zreszta tez sie odechcialo polowan na fs'y ( i ja i on die )
  Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania