|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 03 2004
|
![]() Wiec tak... Zaczalem grac w Tibie w kwietniu 2003 roku. Moj pierwszy char to byl druidek ktorym padlem na smoku na 10 lvl i zdolowany postanowilem zrobic nowa postac gdyz tamta byla juz "zepsuta". Zalozylem palka na Eterni.....Gralem tam kilka miesiecy...do stycznia 2004 roku.... Poznalem wielu ludzi ktorych znam do tej pory..graja ze mna na Hibernie..wielu sie zmienilo...wielu nie
![]() Z gry na Eterni najmilej wspominam dwie gildie w ktorych mialem przyjemnosc sie znalezc..Mianowicie Legion of Glory oraz Children of Sventenvitch....To byly piekne czasy jak niejaki Astrius zalozyl Legion of Glory...on wtedy mial 30+ lvl a ja 20 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem bardzo ciekaw co stalo sie z CoS...jak tam teraz jest...jak radzi sobie Konan ![]() Pozdrawiam wszystkich CoSow....Nawet jak pewnie 95% z nich mnie nie zna i nie wie ze kiedys ja bylem tam liderem ![]() Pozdrawiam wszystkich znajomkow z Eterni ![]() Wyzej wymienieni oraz Ataegina,Danith ( To taki maly Danith wiec sie nazywa Danio ), Evemstar ( jak studia??? ), Shandalar ( wtf my bro?? ), Mahup ( pozdrowcie go ), Konan, Ramaze ( ***cu ![]() Sorki jezeli kogos pominalem ale w danej chwili moglem akurat zapomniec ![]() Tak....wlasnie w marcu tego roku zaczalem nowe zycie na Hibernie ![]() Jak sie okazalo okolo 30% dawnych znajomych z Eterni gralo na Hibernie i miewalo sie dobrze tzn mieli dobre lvl ![]() Tu zaczalem znow grac no i oczywiscie szybki rajd do 30 lvl ( 2 tygodnie ) Pozniej exp i train....No i osiagnalem to co chcialem 90 skill sworda ( moje marzenie ) oraz mam DSM ( moje drugie marzenie ), trzecim marzeniem jest 100 lvl.....Ciekawe co bedzie jak go osiagne.... Pozdrawiam Was wszystkich ![]() Pozdr Fenix ![]()
We are Podpalacz's Ostatnio edytowany przez Podpalacz - 17-10-2004 o 14:23. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
![]() Też byłem w CoS, jak Danith objał władze ;-) Pan Deathbringer... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() @ up
Remember pro skill0r and pro gambler Fenixpl ^^ yeah such lame polack ![]() Pozdr;]
![]() |
#4 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() Cytuj:
A i te niefajne czasy - jak Y3ll0w został zabity przez (chyba) Kerafe foo i stracił BOHy... Ostatnio edytowany przez Dan the Automator - 17-10-2004 o 14:48. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() no tak....
Ale napiszcie cos od siebie ![]() Pozdr;]
![]() |
#7 | ||
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 09 2003
|
![]() Cytuj:
Cytuj:
"siemiatyczanin: lol jestem" |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() To ja zuce cos od siebie :
Pamietam jak moj kolega bardzo chcial fs'a wiec namowil mnei na smoka ( 20 lvl sorc moj pierwsyz char ) no i poszlismy do zamku w ab , dal mi uhy i powiedzial zeby go uhac ( pierwszy raz mialem i widzialem uhy ) ... Gdy smoczek mial reda , moj kolega ( 22 lvl knight ) tez reda niestety mial i na skutek adrenaliny temu towazyszacej uhlem smoka xD , po tym wydarzeniu koledze i mnei zreszta tez sie odechcialo polowan na fs'y ![]() ![]() |
![]() |