|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
Lokacja: Lunara
![]() |
![]() Tym razem nazbierałem ich trochę więcej, no więc lecimy
![]() Kolejny magic level, czekam niecierpliwie na kolejny ![]() W międzyczasie nabijam levele ^^. ...i kolejne levele ![]() ![]() ![]() Tutaj prawie padłem przez kicka, na szczeście rycek ma duuuusho hp ![]() Eternal team pekuje ![]() Na szczęscie dzięki mojemu doskonałemu PVP (czyt. domu) udało mi się im uciec ![]() 0 treningu a sword rośnie, już 85 na karku ![]() Nie ma niczego lepszego od Lunaryjskiej stali ![]() ![]() Przesiedziałem połowę wakacji w hero cave, tyle ich zabiłem że gdzieś ich trzeba chować ![]() Whoops, lurneło mi sie ![]() Niby nie ma lepszej zamiany, Royal Helmet za wędke? Niestety w ogólnym rozrachunku wyszedłem na tym jakieś 300K (i wędke ![]() ![]() OMG, już sześć milionów expa !!! Jeszce tylko 9 i będę miał 100 level ![]() Pewnego dnia ( albo raczej nocy ![]() ![]() Zaczynało się niewinnie... Powoli klimat się ocieplał ![]() ...aż zrobiło sie za ciepło, tych smoków było w sumie 6 ale zaczeły takie kombosy (2x red hp ownz) lecieć że nie miałem czasu cykać skrinków ![]() Później było już z górki... Lub też pod górkę ![]() I znów z górki ^^... Wyjście złożyło sie akurat z "Dniem Próby" na TVN, tak więc tego wieczorka się nie nudziłem ![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 07 2004
![]() |
![]() Chlip pierwsze zdięcie przypomnialo mi moj byly m lvl mego Druidka...
Gasior the Brave (23:56) like ? Macler (23:56) Moze byc tylko malo musisz sie postarac wiecej Gasior the Brave (23:57) OMG Gasior the Brave (23:57) 20 zdjęc to mało ? Macler (23:58) dobra Srednio Dobra Zdiecia mi sie podobaja ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 08 2004
Lokacja: Płock
Stan: Niegrający
Świat: Danubia
|
![]() to lubie nie za duzo ssow ale tesh nie za malo
![]() ![]()
Traktuj swoich żolnierzy jak ukochane dzieci, a z chęcią zginą wraz z Tobą. Lecz jeśli staniesz się dla nich tak łagodny, że nie będziesz w stanie wysłać ich do bitwy, tak dobry, że nie bedziesz w stanie nimi dowodzić, tak niepewny, że nie zdołasz zaprowadzić porządku, staną się bezużyteczni, jak rozpuszczone dzieci. Lastfm.pl |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2004
Lokacja: Wrocław/Lunara
![]() |
![]() najs eses
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 09 2003
![]() |
![]() Wrzucam sobie bumpik bo mało odpowiedzi
![]()
Braveheart of Lunara 00:00 You see a drefia sword (Atk:40 Def:35). It weighs 15.0 oz. Said to be crafted by tibian gods themself. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() sorry ale ja widze sam X. A zapowiadają sie ciekawie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Ja też widzę same X,prosze mówicie ze wajne zrubcie cos z tym
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel/Lunara Strona mocy: Ciemna xD Liczba postów: Cóś tam ich jest
![]() |
![]() Poprostu wspaniałe!
Najlepszy jest ten szósty czerwony X, tyn na białym tle ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tetravis Underhill
Gildia: Blood Templars Order [BTO]
Świat: Tyria
Poziom: 20
|
![]() http://www.photobucket.com - i wszystko jasne -.-
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2004
Lokacja: Gdansk/Jasien
|
![]() Warloc co Ty chcesz odphotobucket mi sie nigdy nie zdazyl limit transferow
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 09 2004
Lokacja: opole
![]() |
![]() Oooooooooooooooo stary jakie mega iksy też tak chce
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2004
Lokacja: Białystok/Darashia ;]
![]() |
![]() Cytuj:
Aktywna Postac: [html]http://www.tibia.com/community/?subtopic=character&name=Zelliot+Von%27Trot[html] Nieaktywne Postacie: Anatomik>23 LvL>4 MG LVL>PACC>F axe,k set,t shield,p ammy crus helm i 15k to są rzeczy które stracilem po haku |
|
![]() |
![]() |