|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 02 2008
Lokacja: Tam gdzie krasnoludki
Wpisy bloga: 2
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Narure Slayer
Profesja: Druid
Gildia: 2 friend Family ^^
Świat: Aldora
Poziom: 21
Skille: 19shild
Poziom mag.: 21
|
![]() Witam, Robilem Duzo Fake Ale Teraz To Moj najlepszy
Zozklad Epizodow: Opening Usagi and Haguel Meeting(prolog)-Nizej 1. ![]() 2. ![]() 3. ![]() 4. ![]() 5. ![]() 6. ![]() 7. ![]() 8. ![]() 9. ![]() 10. ![]() Objasnienia: -Obrazek 2: Wiem ze suxi efekt ale niemialem jak to pokazac -Obrazek 3: Hatka suxi ale to tylko w tym epizodzie -Imie Usagi Wziolem z Sailor Moon(Niesmiac Sie) -Obrazek 9: Wiem ze zaduzo textu ale czasami sie bedzie zdazac -Usagi ma bialy outfit...Wtf?Pytajcie sie ale pisze w obrazku 9 dlaczego(Jest przyszla Ksiezniczka Lodowych Wysp a one potrzebuja Bialego Outfita) -Slowa Hagiego "kto To, Jaka ona piekna, czy to ona mnie wyleczyla?" Wiecie odrazu ze on sie zakochal xD Bardzo Prosze o Powiedzienie W ktorym obrazku sa blendy i jak je naprawic P.S: Macie Jakies Rady Piszcie bo chcem sie poprawic Komic
700 years alone on Earth.....But Things are about to change http://pl.youtube.com/watch?v=mC86he...eature=relatedMEET WALL>(E) Wall>(E) Club! Napisz mi pm aby dolonczyc i skopiuj sobie logo! Czlonkowie:
-Hagi-Magi - |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Z Domu
Imię: Turrock
Gildia: WolfPackWind
Świat: Trieste\2moons
Poziom: 50+
Skille: 00
Poziom mag.: 00
![]() ![]() |
![]() Dialogi mnie powalają
co to źródło lody? "O nie muszę zabrać ich do szpitala O nie zapomniałam ze nie mogę" jebz w tym momencie Very inteligentne graficznie też slabo rys.2 Pękanie nie pasuje rys.3 kości prześwitują rys.4 Brzydko go przebiło Starczy 3/10
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 04 2008
![]() |
![]() Na 2 obrazki te "pęknięcia" nie mają brzegów.
Biały out... Zima, śnieg a oni ubrani jak na lato? ogólnie to 5/10... dałem ile mogłem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 09 2005
![]() |
![]() Hahaha xD Nie moge, Hagi, dzieki ci. To na serio jedyny fake w ostatnim czasie, przy ktorym sie usmiechnalem xD
"zabiore go do szpitala! o nie, zapomnialam, ze nie moge" haha xD tak sie szykowales, a wyszlo naprawde slabo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 11 2007
Lokacja: Marienburg
Wpisy bloga: 38
Stan: Na Emeryturze
Imię: Michael de Löwe
Profesja: Elite Knight
Gildia: Die Kreuzritter
Świat: Deutschordensst
Poziom: Gut
Skille: SehrGut
|
![]() - Jak te rośliny se w lodzie żyją(trzeba było śnieg)???
-/+ Jakbyś wybrał śnieg za podłogę i twoje pęknięcia by pasowały i czary tej Princess były by bardziej widoczne... - Trzeba było dać pęknięcia inne jak już tak bardzo lód chcesz mieć... Cytuj:
- Dialogi... Czyżbym widział Outy-przeróbki moje xD Ocena: Dostateczny |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 04 2008
Lokacja: Litwo ojczyzno moja
Profesja: Paladin
Świat: Nerana zasrana
Poziom: 45
Skille: sła/be
Poziom mag.: 9?
|
![]() OMG. Obrazek drugi mało się nie porzygałem. Jak można dać lód i śnieg? I to jeszcze tak ohydnie. Dialogi są do dupy.
Cytuj:
Powiedz mi jak to możliwe, że choinka rośnie w lodzie? ![]() To przebicie mieczem i ta krew wygląda ohydnie. Popraw błędy i postaraj się to może to wyjdzie na średni fake jeśli wo gule doczeka się 2-3 parta. Dam 3/10 dla zachęty.
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() "Onie zapomnialam ze nie moge" miales zabrac sie za cos porzadnego...
ah zobaczymy co bedzie pozniej... |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 03 2006
Lokacja: Taka ławeczka za monopollowym
Wpisy bloga: 1
Imię: Drakon Tene
Profesja: Knight
Gildia: Grupa zjaranych Gejów
Świat: Wszedzie
![]() ![]() |
![]() Fabuła jest dość słaba, chociaż nietypowa, jak by nad nią popracować to może by coś wyszło...
Grafika raczej słaba, źle złożone sklejki Ale za to dialogi i monologi powalają! XD
99% dzieci neo uważa, że teksty podobne temu są fajne. Jeśli też tak uważasz, to masz ze sobą wielki problem... ^^ ![]() 100 Anni Inter!! Ostatni Odcinek Tibia Turnaments 2 Tibia Turnaments - Fake Story Ukończony Mni spis treści: Str.1, Str.3, Str.4, Str.5, Str.5, Str.6, Str.7 Mój Deviant |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Just an Orange
Data dołączenia: 06 04 2008
Lokacja: Płock
Wpisy bloga: 34
Imię: Tiglatpilezar
Profesja: Knight
Świat: Eternia
Poziom: 31
Skille: 65/64
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Zaś mnie powaliła, szybkość rozkładania się ciała miszcza xD dialogi i monologi też powalają ;d popracuj nad sklejką i nie schrzań fabuły, a może coś z tego wyjdzie. Narazie łap 4/10.
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2006
Świat: Xerena
Poziom: 22
Skille: 53/37
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Nie podobA mi sie.
![]() teksty slabe ![]() grafinie tez nie jest dobrze ![]() ten dom najlepszy ![]() dam ci 3/10 bo to prologus santus cesoris
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 26 11 2007
Lokacja: Peron 4 ławka 2
Stan: Niegrający
![]() |
![]() fake ssie.1\10
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Jeśli to twój najlepszy fake to wolę nie oglądać poprzednich.
- teksty ... poprzednicy się na ich temat już wypowiedzieli - fabuła mistrz tak po prostu od niechcenia poszedł ratować zródło... + hmm, jak na tą chwilę trudno dać jakieś plusy |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2007
|
![]() Ta moda na anime "rozwala" mnie od wewnątrz...
Czemu nie oglądaliście tego siedem lat temu(tak jak ja), gdy nie było na to szału? xF Fake: *bardzo intrygujące dialogi *bardzo interesujące wykonanie *bardzo oryginalne imiona *bardzo podobała mi się scena rozkładania zwłok druida *bardzo, bardzo uwielbiam Harleqiny I ogólnie fake bardzo mi się nie podoba! =D 2/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
Lokacja: Ziemia/Polska/Bydgoszcz
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
Świat: Galana
|
![]() Hagi, PRZECINIKI! O nich zapomniasz. Pozatym "O nie zapomniałam niemoge ich zabrać do szpitala.
Ale, czeam na next part...
(\_/) (O.o) (> <) To jest króliczek. Skopiuj go do swojej sygnaturki aby pomóc mu w zawładnieciu światem!!! 100% tego forum to ludzie. Jeżeli nie należysz do tych 0 % nie wklejaj tego podpisu. Powybijam ci wszystkie oczy kijem, a jak zabraknie ci oczu dokleje ci nowe kropelką. A mój kij przewędruje twoją źrenice w akompaniamencie krzyku "This is Sparta"!!!!!!!!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 11 2007
Lokacja: Eee...
|
![]() Przyznam fake jest beznadziejny ale nie zniechęcaj sie
![]() Popracoj troche nad grafiką i wyglądem by nie bylo tak ze pekniecia maja byc na lodzie, a sąna sniegu... Bo wiesz jeśli coś robićto dobrze... Fabuła strasznie nie wciąga ale przynajmniej jakaś jest (patrz 40% fake'ow na forum). Pracoj dalej
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 12 2007
Świat: Harmonia
|
![]() No, no, no, Hagi daje swój najlepszy fake!
Oki, zacznijmy: Dziwne pęknięcia w tym lodzie są... Dziwne dialogi w tym fejku są... Dziwnie przypominające Hagiego imiona są... Dziwne rośliny w tym fejku są... Dziwne niewidzialne przecinki i kropki są... Dziwne umiejętności Hagiego w tym fejku są... Tylko sensu nie ma... A to szkoda ![]() Rada tygodnia/miesiąca/roku dla Hagiego: Może jeszcze raz retired co???
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 04 2008
Lokacja: Białystok
Imię: Luminellee
Świat: Candia
Poziom: 5
|
![]() Mi się srednio podobało,ale nie zniechęcaj się!Każdy zaczynał od zera