|
Notki |
Fake'i Zdjęcia troche inne od normalnych... przerobione mniej lub bardziej. Tutaj je znajdziesz. |
Pokaż wyniki sondy: Czy uważaż że to dobrze że tibia idzie coraz bardziej w przyszłość? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
33 | 60.00% |
Nie |
15 | 27.27% |
Nie wiem |
7 | 12.73% |
Głosujących: 55. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2007
Lokacja: A nie powiem :P
Stan: Niegrający
Imię: NIMA!
Gildia: Rozleciała się
|
![]() Wiec nie mialem co robic... Postanowilem zrobic Fak'e o turnieju gdzie wieksza czesc stanowia walki... Na razie mam tylko poczatek gdyz potrzebuje przeciwnych druzyn... Oto ile do kazdej druzyny potrzebuje:
Sertina- 0 Rirato- 3 Murtiloa- 4 Kries- 4 WIEC CHCIAŁ BYM ŻEBYŚCIE WY dołączali się do drużyn (dawajcie outfity ze wszystkich 4 stron) Obojetnie jakie kolory, i obojetnie co trzymacie (w ramach rozsadku) Napiszcie tez do jakiej druzyny chcecie sie przylaczyc... MOŻECIE POPROSIC O Pierwszy lepszy OUTFIT Tylko dajcie nick... 1: ![]() 2: ![]() 3: ![]() 4: ![]() 5: ![]() 6: ![]() 7: [img=http://img260.imageshack.us/img260/908/64253523ct0.png] JESZCZE RAZ PROSZE: WIEC CHCIAŁ BYM ŻEBYŚCIE WY dołączali się do drużyn (dawajcie outfity ze wszystkich 4 stron) Obojetnie jakie kolory, i obojetnie co trzymacie (w ramach rozsadku) Napiszcie tez do jakiej druzyny chcecie sie przylaczyc... MOŻECIE POPROSIC O Pierwszy lepszy OUTFIT Tylko dajcie nick... PS. to tylko wstep wiec nie spodziewajcie sie wielkiej akcji podczas walk bedzie mozna sobie cos ogladac...
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Kolejny turniej...
- wiele rzeczy jest zrobionych po prostu paincie - chaotyczne - brzydkie outy
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Paladin
|
![]() Fale 2/10:
-Stare outy, -Brzydka mowa: nie: Glia mowi: bekbleblelbe tylko Galia mowi: belbelebbelbe -Jak robisz tyle mowy to rób więcej obrazków a nie na 1 obrazku tyle zdań i osób się wypowiada -Brzydko, -Ohydne bronie (mówię o tych paintowych) -Na 5 obrazku babce na głowie wyrosła rączka od MLS Nie rób więcej @Down Fajny łuk ueheuhe Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 11-08-2007 o 16:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 07 2007
|
![]() Dobra chce dołaczycz do fejka bo mi sie nawed podoba moja ocena 5/10 mój out;p
Nick Darkrot a druzyna Rirato;] ![]() Shot at 2007-08-11 Ostatnio edytowany przez Darkrot - 11-08-2007 o 13:46. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: Wolbrom
Profesja: Knight
Świat: Luminera
Poziom: 47
Skille: 77/75
Poziom mag.: 6
|
![]() beznadzieja
-stare outfity -brak fabuły -chyba wszystko robione w paincie -napchane drzewa -nic niewidac przez te mowy -te bronie ![]() +starania 1/10 |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak na szczerosc dzieki za szczerosc w walkach bede uzywal bardziej Gimpa aha no i prosze o rady (czy uwazacie ze bylo by lepiej uzywajac nowych outfitow?) jak tak to odswieze...
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra wiec postapilem tak
![]() Dodalem 1 sprawe w fabule (a napewno porusze wiecej) Nowe outfity... Dodalem darkrota (i ujawnilem ze to on bedzie jutro walczyl z kims z Murtiloi UPSS!) Zmniejszylem liczbe nawalonych drzwew i krzakow ![]() Postaralem sie troche bardziej o lokacje ![]() No i to czego nie pokazalem Malticio nie ma juz Paintowej kulki... Wiec to probka... Ale chcial bym wam pokazac jak bedzie wygladal moj Fake jak zglosi sie reszta zawodnikow... 8: ![]() 9: ![]() 10: ![]() Aha Sorka ze w 3 screene jest krew (wypadek przy pracy) no i ze Ikratos ma napis pod soba... Ale jeszce jakies uwagi? PS. Darkrot nie masz luku poniewaz bronie beda sie pojawialy tylko w walce...
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z ta bronia nie ma problemu a tak wogóle to dzieki że mnie dodałeś do fejka;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 08 2007
|
![]() Wiec po 1)
chce wystapic w faku... Tak tak jako baba w ubraniu zrbraczki... mozna sie nasmiewac ![]() ![]() ![]() Po 2) Nie rozumiem czego sie czepiacie moze fabula nie byla powalajaca ale mi ogolnie fake sie podoba... Choc gdyby nie wasze nazekania nie bylo by poprawionej grafy, lokacji, fabuly i motywacji... Po 3) Chce byc w teamie Murtiloa czy jakos tak... Wazne jest to ze walcze z Darkrotem ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 09 2005
Lokacja: Białystok.
![]() |
![]() Co to za gowno? OTS? Napisz jakim sposobem to zrobiles.
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak na szczerosc Tibia...
Postacie z set outfit (ale sam obrabialem) (niektorzy tak outfity robia) Napisy zrobilem sam... A plama krwi to przez przypadek z outfitem sie wyciela... PS. Reszte mostku i czcine zrobilem sam
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 07 2007
Profesja: Paladin
|
![]() Ubiera się tak jak powinna wyglądać postać robi screena i potem dorabia resztę postaci dodaje nicki idp.
A co do fake totalne gówno. Cytuj:
Ostatnio edytowany przez PijmlekoBedzieszWielki - 11-08-2007 o 20:41. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() ja mam nadzieje ze nie przegram i che wystapic w dalszych czesciach bo fake wg mnie extra;]
![]() @down to akurat szczera prawda xD Ostatnio edytowany przez Darkrot - 11-08-2007 o 20:25. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 23 06 2007
|
![]() @Pijmleko
Takie samo gówno jak "Królestwo Carlin..." @edit ROTFL! One nie są rozpielowane...właśnie w takich wymiarach fake'i są dla mnie najlepsze...może nie widziałeś, napie, "Lochów i smoków" Miszy? @topic Grafika,fabuła,teleport z wopa,ots...coś jeszcze? Ostatnio edytowany przez Em0 - 11-08-2007 o 21:16. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra zabieram sie do robienia walki saoili & Darkrota pozniej sie dalej zobaczy
PS. Nie powiem co bylo mooja motywacja (napewno nie inny fake) moge powiedziec ze to to co mam w podpisie
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
|
![]() Fejk fajny i też chce dołączyć
![]() nick Rixo ![]() ![]() @down ja wole bardziej biale otki a team lider do Kries ![]()
SZUKAM SQUADU na SOLERE Ortografia RoX xD ![]() ![]() Legenda rooka ma 102 lvl ![]() Ostatnio edytowany przez RaLey - 11-08-2007 o 22:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up biały outfit błeee nie mogłes go pokolorowac? i przy okazji podaj team jaki chesz miec;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2007
Lokacja: Toruń
![]() |
![]() Pierwszy odcinek:
-Efekty słabe -Turniej już raczej obrzydza niż zachwyca -Za duże kadry! -Dialogów nie czytałem,ponieważ taki sposób ułożenia jest raczej zły. Drugi odcinek: Po prostu screen'y i tyle,jaja sobie robisz? Popracuj i to dużo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra dalem juz mu team tzn. jest z Kries to znaczy ze walczy z kairem...
Darkrot mam problem ![]() Widzisz te biale pola... One nie sa biale to jakis bialy z innym odcieniem (te kropki powstaja jak zapisujesz w formacie JPEG... Mogl bys dac ten outfit jeszcze raz ale w innym formacie...
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2006
Lokacja: Mamooo, idą tu :(
|
![]() Tja. Pewnie ots. Nah, ludzie idą na łatwiznę :F
Fejk taki sobie. Tylko nie używaj grafik z otsów plax. 3/10 PS. Mogę dołączyć do fake'a? Outfit pierwszy lepszy , nick Pioterek najlepiej ![]()