|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() A może przydałoby się ocenic szybkość potworków...? Bo bez tej wiedzy nie pójde moim paladynem na 14lvl do dwarfów guardów...Proszę podawajcie szybkość potworków w opisach bo wieeelu by to pomoglo.
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
![]() ![]() |
![]() e tam to zalezy od miejscówy pozatym nikomu nie chce sie dokladnie sprawdzać
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: skąd? Z dużego pokoju
![]() |
![]() na dodatek byłoby to baardzo trudne... musieli by nie wiadomo skąd znać w liczbacz na przykład twoją szybkość. Powiedzmy że znają i masz szybkość wartości "5" no to dla 14 lvl palka, lecimy dalej, 15 lvl oii tu okresowy był by już... 20 lvl, ważne czy royal? możliwe ale nie sprawdzone i niepewne, ale tu znowy we znaki dała by się proroczość modków i admina
![]() EDIT: Mogli by coprawda zrobić w przybliżeniu, ale byłyby błędy na pewno w niektórych miejscach, noi powstawały by oraz nowsze tematy "Czy na ** lvlu mogę już uciec przed***" -.- Powstał by temat "Tuta piszcie na jakim lvlu przed czym chcesz uciec"[ ![]() @Down Sorry, ale tego już nie skomentuje, może sam znajdziesz swój błąd... Ostatnio edytowany przez Vegefa Ziom - 22-10-2004 o 17:14. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2004
Lokacja: Tam gdzie trzeba!!! Status: Wolny ;P
![]() |
![]() Ale mi chodzi o to czy wogole jest szybki! Nie interesuja mnie poszczegolne lvl
tylko: np. rat jest wolny dla każdego, a GS jest szybki dla każdego! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore
Stan: Na emeryturze
Imię: Eldian Do'Urdenn
Profesja: Paladin
Świat: Secura