|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ranran Thor Knight
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 30
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Gdy pierwszy raz usłyszałem, że można wziąć ślub w tibi myślałem, że to żart
![]() Ludzie! Przecież to gra dla mnie to poprostu jest śmieszne i chciałem zapytać co wy o tym myślicie. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 03 2005
Lokacja: Wrocław
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 44
Poziom mag.: 45
|
![]() To tylko zabawa. Ślub w Tibii biorą ludzie dla zabawy, żeby coś się działo i było ciekawie, nie tylko expienie, skilowanie, hunty. Ślub w tej grzej to jest tylko umowa między graczami. Sądzę że jest to pozytywne zjawisko i powinno być nadal praktykowane. Nic zobowiązującego.
![]()
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 06 05 2007
Profesja: Paladin
Poziom: 37
Skille: 6*/5*
Poziom mag.: 13
|
![]() Tibia to prg więc możesz dowolnie rozwinąc postac... w tym też ożenic sie ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zbanowany
Data dołączenia: 18 07 2007
Imię: Ranran Thor Knight
Profesja: Knight
Świat: Lunara
Poziom: 30
Skille: 62/62
Poziom mag.: 4
|
![]() Jeśli jet to tylko umowa między graczami to określenie ślub raczej tutaj nie pasuje.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2004
Lokacja: google.pl
Profesja: Sorcerer
Świat: Secura
Poziom: 20
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() A co wolisz?
"Kochanie, jak ci się żyje w 'związku którego nie można porównać do ślubu, gdyż jest to tylko gra' ? " |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
|
![]() Wg mnie Cipy powinny zrobić coś takiego że np. nie wiem na tibia.com będzie taka ramka specjalna i wpisany name męża/żony albo jakiś taki mały dodatek aby było wiadomo ze ten kolo/gościówa ma chłopa/babę xD
|
![]() |
![]() |