|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Poziom: 32
Skille: 77/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Mam problem związany z grą na świecie pvp wyglądający tak:
Mam palla 26 lvl ze skillami 64/51. Staram się skillowac codziennie ponieważ moje skille nie sa najlepsze, jednak gdy już wbije troche lepsze skille to trafiam na pk-team i dead ![]() Oczywiście wtedy skille ida w tyl i to co wyskillowalem przepada. Przepada również kasa jaka wydaje na kamyki do skillowania. I z tym wiąże się moje pytanie czy jest sens skillowac wiedzac ze za chwile najprawdopodobniej padne. Nie wiem juz sam bo nie tylko trace czas na niepotrzebne skillowanie ale takze nie mam kasy na odkupienie eq które trace przy deadzie. Ja sam uważam że taka gra troche mija się z celem bo nie posuwam się na przód, bo stoja skille i lvl a kasy caly czas nie ma. Czy uwazacie ze powinienem jeszcze skillowac czy poczekac az skille same wpadna a poskilluje na wyzszym lvl gdy ryzyko deada na pk-teamie bedzie mniejsze? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2007
|
![]() Nie potrafisz sam podjąć decyzji? To przykre, gdy ktoś prosi o rady w przypadku tak banalnych problemów.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
![]() |
![]() Graj na non-pvp.
Chodząc w oczywiste miejsca (dwarfy, cyklopy, ghoule) bądź znane miejscowki do skillowania przygotuj sie na atak PK. Poszukaj ukrytych miejsc, gdzie nie ma botów i noobów. Uwierz mi, jest ich naprawdę wiele. Ostatnio edytowany przez Alanus Lutinum - 21-06-2008 o 21:09. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() albo noś przy sobie więcej potionów i run gdy będzie cie ktoś atakował,tak żebyś spokojnie zdążył sie ewakuować do miasta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() Znajdz miejsce gdzie jest blisko pz (jest jedno na poludnie od thais - obok cycków)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 06 2008
Profesja: Paladin
Poziom: 32
Skille: 77/60
Poziom mag.: 12
|
![]() A jak myslicie do ilu w takim razie powinienem doskillowac??
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 11 2006
Imię: Rena Carti
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Infernal Souls
Świat: Astera
Poziom: 71
|
![]() Do ilu ci sie podoba
![]() ![]() Ja na przyklad mam jedna z slabiej rozwinietych postaci w gronie moich znajomych z rl (37kina 73/73 5mlv) i jak patrze w jego staty to sie tym jaram w h*j ![]() A i zawsze pamietaj, ze to tylko gra, wielu o tym zapomina ![]() O zapomnialem prawie... to swiat pvp, a na swiecie pvp obowiazuje taka sasada, ze puki nie wbijesz takiego lvl, ktory odstraszy 90% pk teamow, to nie bierz sie za skille... jedziesz po prostu po lini oporu. Oczywiscie rob co sam uwazasz za sluszne, nasza opinia jest tylko sugestia ![]() Pozdrawiam, ~Argon