![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Witam. Jestem ciekawy czy ktos z was gra w XM (jesli masz komorke w plusie...zajrzyjwww.xm.plusgsm.pl).
Otoz poszukuje ludzi do swojego klanu SpaceBerserkers Aktulanie w rankingu jestesmy 36 ![]() No ale dobra... co uwazacie o tej grze? jestescie chetni do klanu? kto z was gra? Czekajta na odpowiedzi ![]() @down: OMG... bzdury pleciesz trafiles do dzialu RPG... a zreszta sie nie dziwie twojej madrosci patrzac na date dolaczenia xP Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 10-06-2005 o 17:53. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 10 2004
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2005
Lokacja: Śląsk
Imię: Amrod Arcamenel
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Invisibles
Świat: Guardia
Poziom: 70+
|
![]() A kto gra w sapera? taka gra co sie z windowsem instaluje. bardzo fajna. szukam rekrutow do gildii. teraz jestesmy na -90 miejscu w tabeli ale idziemy do przodu. przyjmuje wszystkich chetnych.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 12 2004
Lokacja: Gdańsk
Stan: Aktywny gracz
Imię: Zohop
Profesja: Knight
Świat: Chimera
Poziom: 60
Skille: 89/88
Poziom mag.: 6
|
![]() Cytuj:
![]() Jezeli tak to pozdrawiam, a jezeli nie to zgadnij co... offtopic lol... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() "Spójrzcie na mnie! Jestem żywym stworzeniem. Istnieję. Jednak, jak każdy z nas byłem kiedyś tylko formą energii. Wraz z poczęciem ciało wchłania tą energię. To dzięki temu żyjemy. Spójrzcie na mnie! Jestem umierającym stworzeniem. Umrę. W przyrodzie energia nigdy nie znika, a jedynie zmienia swą formę." Wejdź tu, a bardzo mi pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() 1) nie mam Plusa (Era rox)
2) nie chce iść do twego klanu 3) To jest RPG ? Bo mi sie wydaje że jakiś shooter czy cuś (nie wiem bo nie czytałem co to za dziwadło) 4) blabla blala |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: [HACKED]
![]() |
![]() Cytuj:
a co ma "madrosc" do daty dolaczenia?-.-
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2004
|
![]() Prawe same offtopici
![]() A i dal tego pana co sie pytal czy to rpg to tak ![]() @down: no chyba masz racje ![]() Ostatnio edytowany przez Stefan12532 - 10-06-2005 o 21:23. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() i co w tym RPG ?
RPG- Role playing Game JA tu nie widze nic z RPG ... poza tymi co są na necie.... ja np. grałem w AA (americas army) tam zdobywasz pkt za każdego zabitego kolesia i wykonane zadanie, i jak uzbierasz odpowiednią ilość rosnie ci tzw. HONOR lvl, możesz wypełnić treningi by dostać więcej broni itp... A jest to Pospolity shooter al'a CS (lepszy od CS'a) ... i jest to RPG ? NIE !!! Więc ja nie widze nic tutaj z RPG ..... prócz rzeczy które są w innych grach only Online ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2003
Lokacja: Dobów Mniejszy
Stan: Niegrający
|
![]() Ale to nie jest shooter, bo tam właściwie się nie patrzy chyba. Nie wiem, z chęcia bym grał, ale nie mam plusa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() nie wiem.... z wyglądu strony racze jjest grafika i możliwość poruszania się komórką ... chociaz..... I tak uważam że to nie RPG
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2004
|
![]() Gra działa na zasadzie pozycjonowania,grafiki nie ma, lokalizujesz wysyłając komende, więc nie raz trzeba troche pochodzic w normalnym świecie aby spotkać tego co się chce. Małe miasta (jak u mnie) mają troche że tak powiem "przes***e", boty niby są, ale takie granie jest nudne.
![]() @Igomas Chętnie się przylącze tylko najpierw bym wolał wiedzieć w jakim mieście działa klan, bo z drugiego końca Polski niewiele pomogę. Napisz PM'a do mnie. offtopic: Cytuj:
Nawet w grach w których z założenia banuje się osoby nie odgrywających ról często się tego nie przestrzega. Widzisz więc te "erpegi" to nie RPG jakie powinno być, a XM pasuje do "komputerowego" (MMO)RPG. Jest możliwość komunikacji, w grze jest się non-stop itd. Wdług ciebie AA to prawie ten sam gatunek (w obydwóch celujesz myszką i klikasz). A jednak jest różnica co nie? Koniec offtopa |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() niby jest różnica, ale czy ja mówiłem żę TIBIA to RPG ? Dla mnie to Rubbish !
Osobiście nigdy nie grałem w Prawdziwe RPG ....ale wiem mniejwięcej na czym polega.... nie mam poprostu z kim pograć (na osiedlu mam samych... "Fajka, Piwko i SEx .. tylko to sie liczy")... . |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() W tą grę bym w życiu nie zagrał....
Chodzisz po mieście (lub wsi) z komórką (lub cegłom) i ciągle puszczasz sms'y (petardy) lokalizujące ( by wypłoszyć) gracza (ofiare) którą zabijesz (to samo) puszczajonc sms'a (żucając cegłą) offtopic: żeby mech atakował....I za to dostaniesz pare kredytów (lat) w tej ..........(nie bende przeklinać) ( w więzzieniu) Co za edukacyjna i ekscytująca gra..... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Lokacja: W Polsce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ravervick
Profesja: Knight
Gildia: Mystic Heroes
Świat: Honera
Poziom: 56
Skille: 80/80
Poziom mag.: 6
|
![]() Sry, że odświeżam, ale ja w to gram. Aktualnie mam 19 lvl. I jestem w klanie Heritage_of_Blood.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Co wy się bawicie w archeologów ?
|
![]() |
![]() |
#18 |