![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 12 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Zanx Avanger
Profesja: Rookstayer
Świat: Kyra
Poziom: 10
Skille: 17\16
|
![]() Siema !
Mam pewien pomysl... moglibysmy zalozyc wspolna Rook Gildie. ![]() Wybralibysmy server, kolor itp. (jeszcze ewentualnie jakis przypis przed nickiem np. Rook'). Jezeli jestescie zainteresowani to piszcie posty mniej wiecej tak : 1. Server 2. Outfit 3. Kolor 4. Wlasny wymog 5. Bawic sie w odkrywanie zagadek Rooka ? (tak/nie) 6. Przypis przy nicku ? (tak/nie) Ps. Przepraszam za wszystkie bledy itp. mam nowa klawiature i wciaz czuje ten sentyment do tamtej ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Stan: Na Emeryturze
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() a masz pacc?
Taki pomysł już był, rodzinka rozpadła się po 4 dniach @zgłoszenie 1. server Pandoria,Guardia,titania(myśle, że Pan Klocek nie będzie miał nic przeciwko ![]() 2. Out. najlepiej taki ![]() ![]() 3. wymog: daj spokuj z szukaniem ss'a 4.zagadki: NIEEE 5.przypis. nie,bo i tak juz byla gildia rook xD @down przeciez wiem Ostatnio edytowany przez Spoilerek - 27-12-2007 o 15:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
|
![]() heh...
![]() chodzi mi o taka taka gildie bez pacca ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Server - Hiberna
2. Outfit - Freestyle 3. Kolor - freestyle 4. Wlasny wymog - brak 5. Bawic sie w odkrywanie zagadek Rooka ? (tak/nie) -tak 6. Przypis przy nicku ? (tak/nie) -dla mnie to lotto |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2007
Lokacja: Japonia
Wpisy bloga: 15
Profesja: Elite Knight
Świat: Calmera
Poziom: 50
Poziom mag.: 5
|
![]() Huh czemu nie... Niewiem czy bedzie mi sie chcialo robic nowego rookstayera wiec podam dwie mozliwosci.
![]() Tu juz mam rokstayera wiec na poczatku moge pomuc co nieco ;p Jedyny problem to to ze jest na Azurze a wszyscy wiemy jaka jest tam sytuacja. 1. Server - Azura 2. Outfit - Obojetny 3. Kolor - Obojetny 4. Wlasny wymog - Eeeee...? 5. Bawic sie w odkrywanie zagadek Rooka - Tak 6. Przypis przy nicku - NICK_Rookmaster A tu moge zrobic sobie rookstayera na nowym koncie bo to z pacc mam zasmiecone a jestem pedantyczny xD 1. Server - Pandoria / Titania / ew. moze byc jakis inny... 2. Outfit - Dowolny 3. Kolor - Od gory: Czerwony, zielony, zielony, brazowy / ew. inny ^^ 4. Wlasny wymog - Zero naabow i etc. 5. Bawic sie w odkrywanie zagadek Rooka - Tak 6. Przypis przy nicku - Obojetny byle nie pedalski i nie (rookmaster, rookstayer, rookSLAJER etc.) Jak co to jestem chetny. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 11 2006
Lokacja: Myślenice
Stan: Niegrający
Imię: Morderff
Profesja: Sorcerer
Świat: Harmonia
Poziom: 69
|
![]() 1. Server - Harmonia
2. Outfit - Obojętny 3. Kolor - Obojetny 4. Wlasny wymog - 5. Bawic sie w odkrywanie zagadek Rooka - Zagadki sa ale i tak ich nie odkryjemy ;] 6. Przypis przy nicku - Nie trzeba ale ja mam Rook |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() no dobra server to moze jakies glosowanie zrobimy a co do tego wygladu to moze byc jakis tam kolory taki druzynowy a glowa (tzn. wlosy
![]() ![]() ![]() Ps. moze taki server gdzie jest malo rookstayer'ow ![]() Ostatnio edytowany przez Znax - 27-12-2007 o 15:47. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() na Harmoni jest mnóstwo ludu( i o ile sie nie myle kolejka do gry ;/ )
na hibernie hmm... nie jest ani duzo, ani malo, tak posrednio a po co kolory ![]() niech kazdy chodzi jak chce ;] EDIT: 15:24 You advanced from Level 13 to Level 14. Ostatnio edytowany przez Barosz - 27-12-2007 o 16:21. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie no kolejki odpadaja (ja przynajmniej nie mam zamiaru czekac
![]() A co do tych kolorow to chodzi mi o to zebysmy jakos sie wyrozniali ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Guest
|
![]() Na kyrze cos takiego jest ale na mainie tam ludzie maja dopisek 'koks
Wiec... swiat:Kyra wymog:9lvl stroj:zielono-brozowy zagadki:tak dopisek:freestyle Ostatnio edytowany przez Patton - 27-12-2007 o 17:07. |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() A co do stroju, ja mam taki:
![]() kto jest za tym strojem? |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
Triple post ^^ @topic No niewiem wolalbym Pandorie albo jesl juz to niech bedzie ta Kyra. Wydaje mi sie ze na Pandori jest malo osob (niewiem jak teraz tam jest ale slyszalem ze jest ok). Co do Kyry to niemam pojecia. Wiec wybierzmy po miedzy Pandoria a Kyra, mnie to jest obojetnie... ![]() Teraz druga kwestia, kwestia ubioru. Hmmmm... Tu tez mi obojetne. Rookbalanced ladnie wygladalo w jednolitym niebieskim stroju xD. Mozemy ubrac sie cali na zielono a wlosy kazdy by sobie wybral takie jakie chce. Zreszta to mozna tez ustalic w grze ![]() No i dopisek do nicku. Mam kilka pomyslow ;p - nick_from hell - nick_ of chaos - nick_avengers (czy jakos tak, nie pamietam ale avengers to chyba msciciele o ile sie nie myle. Jak zle to niech ktos mnie poprawi). To takie moje propozycje. Czemu je dalem?! Bo jak narazie nie daliscie wiekrzych szczegulow ^^ Co do swiata na jakim mamy grac, dopisku to dawajcie glosy. Tylko byle szybko bo niechce mi sie czekac ![]() Oczywiscie mozecie dac swoje propozycje ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Może na titani? outfity niech ktoś wymyśli.W nicku musi być rook,rookquardian albo rookstayer czy ci\os.
15:42 Czikita of rook: rookfrajer? 15:42 Christine de'Sky: yes |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik forum
|
![]() Po 1.
Robimy glosowanie miedzy swatem Kyra a Pandoria ![]() Po 2. Ubior to moze ustalimy w grze ![]() Po 3. Podobra mi sie dopisek nick_ of chaos ![]() Wiec glosowanie najpierw piszcie jaki server a potem jaki dopisek : Ma to wygladac mniej wiecej tak... ![]() 1. swiat 2. dopisek Tak wiec... Servery : Pandoria - 2 (+ moj glos ![]() Kyra - 3 Dopiski : avangers - 2 from hell - 1 of chaos - 0 Ten post bede edytowac wmiare na bierzaca ![]() Ostatnio edytowany przez Znax - 28-12-2007 o 00:33. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() @2x up
Taaaak ale jak wezmiemy takie nicki jak Rookmaster, rookstayer etc. to nie bedzie wiadomo ze jestesmy jednolita "gildia". O to chodzi ze musi byc to charakterystyczny dopisek. Ahhh ta Titania... Jest tam sporo rookstayerow i mysle ze bylo by bezsensu robic tam gildie... ![]() W takim razie daje swoj glos. 1. Pandoria 2. avangers @down No tak, ale masz tam juz rookstayera, prawda? Wiec co z dopiskiem ^^. Moge zmienic na Kyre ale chyba ze zrobisz nowego rookstayera xD Btw. A co oznacza to Hound!? xd Jak co moze tez byc taki dopisek, buehuehuehue xD Ale fajniej chyba by bylo gdybysmy wszyscy zaczynali od zera ^^ Ostatnio edytowany przez Pacz_knight - 27-12-2007 o 18:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Ja moge wam zalatwic podstawowe eq na kyrze na sam poczatek mozecie sobie wybrac bron (axe,sword,club albo speary)
1.Kyra 2.Hound @down: Ej a przeciez ty masz juz gildie? Ostatnio edytowany przez Patton - 27-12-2007 o 19:58. |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 07 2007
Lokacja: Piekne miasto na Mazurach
Stan: Niegrający
Imię: Dark Rock'stayer
Poziom mag.: O
|
![]() ja na Kyra glosuje to juz jest 2:1 bo jeszcze "Pan" up
EDIT: aha jeszcze dopisek to z braku laku wezme avengers Ostatnio edytowany przez Dindsuk - 27-12-2007 o 19:10. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
|
![]() i ja rowniez jestem za startem od zera
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 11 2007
Lokacja: biedronka
Imię: Grzesio zbieracz piwa
Świat: Monitor
|
![]() Cytuj:
ale to nie znaczy, że nie może sie zarejestrować jeszcze raz 1.Pandoria 2.from hell
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 12 2007
|
![]() Moim zdaniem nie wypali. Prędzej pokłócicie się o to, na jakim servie chcecie grać...Każdy będzie chciał grać tam, gdzie ma rookstayera...
|
![]() |
![]() |