|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 09 2007
Lokacja: Krakow Nowa Huta - Furora
Stan: Aktywny Gracz
Imię: ^^ A co was to :D?
Profesja: Sorcerer
Gildia: :):)
Świat: Furora
Poziom: 25
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Witam Wszystkich użytkowników!
![]() ![]() Mam problem. Pewnego dnia mój mądry brat sciągnął coś z netu. ![]() i gdy wpisałem w Tibi swoje passy to wyskoczył mi fire fox z takim linkiem... Uber evul dangerous link - nie chodzi mi o to zebyscie w to wchodzili... ******* to hasło 11111111 to acc number Kilka godzin wczesniej hakneli mojego brata ![]() Może mi ktoś pomóc? Błagam ![]() Ostatnio edytowany przez DDoS - 18-09-2007 o 13:54. Powód: Oburzenie forumowiczów... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 09 2006
Lokacja: W domu.
Profesja: Knight
|
![]() Czlowieku, kpisz sobie? 'Dziwny KeyLegger' tak!11! zaraz wejde w link i ci pomoge zaczekaj okej?!?!?!!?111. Zal mi takich jak ty -.-".
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Po 1 mam zrypaną klawiaturę...
Po 2 pytam sie osób które sie na tym znają bo ja jestem zielony... Po 3 to nie przypadek ze pisze tam Dawidurus... Po 4 Ten Dawidurus Hakuje wiele osób wiem bo widziałem filmiki z hakniętymi... i pisał Hack by Dawidurus... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Hackneli ci 10 sorca1!1
Jak to keyloger etn link to tibia.pl może zgłosic ciebie na policje i twój tata pójdzie siedziec w kiciu, ty do poprawczaka, ale wysoka grzywna! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() A wiesz dziecko co znaczy "...kara grzywny,pozbawienia lub ograniczenia wolności do lat 2" i nie wiem czy wiesz że jeśli jesteś niepełnoletni <rotfl pytanie retoryczne> to prokuratura podciąga do odpowiedzialności prawnego opiekuna <mamusie albo tatusia>?
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wkoncu ktos normalny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 04 2007
Stan: Na Emeryturze
Świat: Candia
|
![]() Ty mnie chyba źle zrozumiałeś,ja nie wchodziłem w ten twój hakersko wyczesany link tylko ostrzegam cie przed konsekwencjami włamywania się na czyjś komputer
![]() ![]()
![]() |
#8 |
Manga & Anime
Data dołączenia: 25 01 2005
![]() |
![]() zawsze bracia wchodza... bo ciezko sie przyznac ze to ja zrobilem.
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Ja was nie prosze o to zebyscie w to wchodzili tylko mi powiedzili jak to usunac !!!!!!!!! bo nie chce formata robic...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() format c: i wylacz komputer bo ta technologia cie przerasta
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Chce Uniknac Formata
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Zoltarexx
Profesja: Elder Druid
Świat: Calmera
Poziom: 54
Poziom mag.: 51
|
![]() First Problem: Skąd wiesz że to Klogger? A nie np. Trojan?
![]() Second Problem: Właśnie otworzyłem tą "niby" stronke hakerską i nic, nie ma tam nawet żandych skrypów ![]() Third Problem: A może istnieje coś takiego jak ANTY-WIRUS? Jeżeli nie posiadasz tak-owej rzeczy, to musisz skorzystać z najpopulrarniejszej wyszukiwarki (Radzę wpisać: "Dobre Antywirusy") |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 06 2006
Stan: Zbanowany
|
![]() Zamiast tego *** są jego passy, Dawidurus zrobił swojego keyloggera może =o
Daj loga z hijackthis. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Wiem ze to keylogger bo tego dawdurusa znaja chyba wszyscy...
kilka godzin wczesniej moj brat został hakniety... probowalem wszystkie hijackthis i findit ;/ z tibia.pl ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
![]() |
![]() Zoltar... noobku zamiast na gg to ty mi to tutaj wsadzasz xd
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 09:42:05, on 2007-09-18 Platform: Windows XP Dodatek SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Boot mode: Normal Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss***** C:\WINDOWS\system32\winlogon***** C:\WINDOWS\system32\services***** C:\WINDOWS\system32\lsass***** C:\WINDOWS\system32\svchost***** C:\WINDOWS\System32\svchost***** C:\WINDOWS\system32\spoolsv***** C:\WINDOWS\Explorer***** C:\Program Files\Winamp\winampa***** C:\Program Files\BearShare\BearShare***** C:\Windows\tempet***** C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc***** C:\WINDOWS\system32\ctfmon***** C:\Program Files\Messenger\msmsgs***** C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr***** C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc***** C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc***** C:\WINDOWS\system32\nvsvc32***** C:\Program Files\Tibia\Tibia***** C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg***** C:\PROGRA~1\Mozilla Firefox\firefox***** C:\Program Files\Winamp\winamp***** C:\Program Files\Trend Micro\HijackThis\HijackThis***** R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,SearchAssistant = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Bar = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R1 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Search Page = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://google.bearshare.com/pl/ R0 - HKLM\Software\Microsoft\Internet Explorer\Search,SearchAssistant = http://search.bearshare.com/sidebar.html?src=ssb R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Toolbar,LinksFolderName = Łącza R3 - URLSearchHook: (no name) - {1BB22D38-A411-4B13-A746-C2A4F4EC7344} - (no file) O2 - BHO: XBTP01621 - {F6104497-54FD-4688-9162-5115CC8AB0FB} - C:\PROGRA~1\BEARSH~1\BEARSH~2\MediaBar.dll O3 - Toolbar: BearShare MediaBar - {D3DEE18F-DB64-4BEB-9FF1-E1F0A5033E4A} - C:\Program Files\BearShare applications\BearShare MediaBar\MediaBar.dll O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32***** C:\WINDOWS\system32\NvCpl.dll,NvStartup O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz***** /install O4 - HKLM\..\Run: [NvMediaCenter] RUNDLL32***** C:\WINDOWS\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit O4 - HKLM\..\Run: [WinampAgent] C:\Program Files\Winamp\winampa***** O4 - HKLM\..\Run: [BearShare] "C:\Program Files\BearShare\BearShare*****" /pause O4 - HKLM\..\Run: [Interner Exploler] C:\Windows\tempet***** O4 - HKLM\..\Run: [AVG7_CC] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc***** /STARTUP O4 - HKLM\..\Run: [KernelFaultCheck] %systemroot%\system32\dumprep 0 -k O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\ctfmon***** O4 - HKCU\..\Run: [MSMSGS] "C:\Program Files\Messenger\msmsgs*****" /background O4 - HKCU\..\Run: [Gadu-Gadu] "C:\Program Files\Gadu-Gadu\gg*****" /tray O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\CTFMON***** (User 'USŁUGA LOKALNA') O4 - HKUS\S-1-5-19\..\Run: [AVG7_Run] C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgw***** /RUNONCE (User 'USŁUGA LOKALNA') O4 - HKUS\S-1-5-20\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\CTFMON***** (User 'USŁUGA SIECIOWA') O4 - HKUS\S-1-5-18\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\CTFMON***** (User 'SYSTEM') O4 - HKUS\.DEFAULT\..\Run: [CTFMON*****] C:\WINDOWS\system32\CTFMON***** (User 'Default user') O9 - Extra button: Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs***** O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - {FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683} - C:\Program Files\Messenger\msmsgs***** O23 - Service: AVG7 Alert Manager Server (Avg7Alrt) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgamsvr***** O23 - Service: AVG7 Update Service (Avg7UpdSvc) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgupsvc***** O23 - Service: AVG E-mail Scanner (AVGEMS) - GRISOFT, s.r.o. - C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc***** O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - NVIDIA Corporation - C:\WINDOWS\system32\nvsvc32***** -- End of file - 4008 bytes to z hajckthis... Ostatnio edytowany przez Smigol1993NH - 18-09-2007 o 10:55. Powód: a tak o |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |